regulatory-en

EHF Euro

De Handbal Euro vindt om de twee jaar plaats en vertegenwoordigt de essentie van handbal, aangezien alle beste landen in deze sport Europees zijn. Op alle wereldkampioenschappen en de Olympische Spelen zijn alle winnaars Europese landen. Plaats het hele seizoen weddenschappen op handbal bij bwin.

Wedden op het Europees Kampioenschap Handbal

De Europese Federatie (EHF) heeft de volgende Euro's gepland en die zullen plaatsvinden in 2024 in Duitsland, daarna in 2026 in Denemarken, Zweden en Noorwegen en ten slotte in 2028 in Spanje, Portugal en Zwitserland.

Voor alle EK-wedstrijden hebben de twee tijden van 18.00 uur en 20.30 uur de voorkeur en moeten worden genoteerd in jouw kalender voor sportweddenschappen.

Elke lijst met gekwalificeerde landen bevat maximaal 35 spelers en zal dienen als basis voor elke respectievelijke federatie om de teams van 20 spelers te selecteren die deelnemen aan de EHF EURO. Op de dag van elke wedstrijd bevestigen de landen de 16 spelers op de bank en de vier officials die op die dag zullen deelnemen.

Voorafgaand aan de kwalificatie kwalificeren vier teams zich automatisch: het gastland en de drie best geplaatste teams van het vorige Europees kampioenschap handbal heren.

Uiteindelijk zullen zo'n twintig Europese landen zich kwalificeren. De laatste fase begint met een voorronde, daarna komt de hoofdronde en uiteindelijk een laatste vier.

Wedden op handbal voor heren

In heel Europa zullen deelnemers aan de EHF EURO  voor heren pre-toernooi testwedstrijden spelen. Een andere goede voorbereiding is om het op te nemen tegen kwaliteitsteams door deel te nemen aan de Champions League, ook georganiseerd door de EHF. Plaats weddenschappen op de Handbal Champions League bij bwin.

Het hoogtepunt van de voorbereiding van de nationale teams zal zijn in Trondheim, waar de Golden League zal plaatsvinden, aangezien het een evenement is met enkele EK-favorieten.

Wed op de winnaar van de EHF Euro

Spanje heeft deelgenomen aan de laatste vier finales. Zweden is het land met de meeste Euro-overwinningen, met een gouden eeuw tussen 1994 en 2002, namelijk 5 titels. Denemarken wint ook regelmatig titels met onlangs twee wereldkampioenschappen. Bereken jouw weddenschappen op het wereldkampioenschap handbal voor mannen.

Frankrijk is het enige grote handballand dat nog nooit in de finale heeft verloren. Les Blues zullen de status van Olympisch kampioen hebben na hun overwinning in 2021 op de Olympische Spelen in Tokio.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten