regulatory-en

Wedden op WK handbal vrouwen

Elke twee jaar komen de beste handballanden samen om te strijden voor de titel WK handbal vrouwen. Maar vergis je niet; van de 32 gekwalificeerde teams zijn de tien favorieten allemaal Europese teams. Wedden op handbal bij bwin.

Zweden en Noorwegen, in 2025 mede georganiseerd door Duitsland en Nederland en tot slot zal in 2027 het Wereldkampioenschap handbal in Hongarije worden gespeeld.

Aanbevolen weddenschap op teams met een bank

Als het gaat om online sportweddenschappen, is handbal voor vrouwen een sport met momentum. Een team kan ontbranden door doelpunt na doelpunt te scoren. Dit zijn kansen om te grijpen voor gokkers die voelen dat het tij aan het keren is.

In eerste instantie is het format van de competitie verdeeld in 8 groepen van vier van A tot G die zullen dienen als warming-up met een wedstrijd om de twee dagen, daarna zullen de eerste drie worden omgekeerd in de hoofdronde die uit vier zal bestaan. groepen van zes teams. Groepen I t/m IV zijn al bij elkaar getrokken, dus groep A mengt zich met groep B, C met D.

Tijdens deze hoofdronde vinden wedstrijden altijd plaats met 48 uur rust tussen de wedstrijden. Landen die een goede bank hebben, hebben daarom een voordeel als het gaat om roteren om de beste spelers koel te houden.

Aanbevolen weddenschap: teams met een goede bank

Bij de start is de competitie verdeeld in 8 poules van vier van A tot G die dienen als warming-up met om de twee dagen een wedstrijd, waarna de eerste drie van elke poule overgaat naar de hoofdronde die zal bestaan uit vier poules van zes teams. Groepen I t/m IV zijn al bij elkaar getrokken, dus groep A zal zich vermengen met groep B, C met D.

Tijdens deze hoofdronde zullen de wedstrijden plaatsvinden met een rustperiode van 48 uur tussen de wedstrijden. Landen die een reservebank hebben, zullen daarom een voordeel hebben om nog meer topspelers te kunnen brengen.

Wereld verdeeld in drie delen

De eerste fase dient als skimming aangezien het vooral een kwestie is van het uitschakelen van de slechtste landen terwijl de beste landen het zullen gebruiken als wedstrijden om op te warmen en om te acclimatiseren aan de concurrentie.

De tweede fase wordt serieuzer met de eerste twee van elke groep die naar de kwartfinales gaan. Voor de derde en laatste fase gaan we dan de knock-out wedstrijden in. In deze fase van de competitie zouden we de favoriete landen moeten vinden. Alle wedstrijden tot aan de finale worden zonder net gespeeld en bij misstappen is er geen inhaalmogelijkheid.

Zet in op de favorieten

In alle competities heeft niemand meer gewonnen in handbal voor vrouwen dan Noorwegen. De Noren hebben constant nieuwe generaties spelers die de winnende cycli voortzetten. Voor het Wereldkampioenschap Handbal Dames en de Olympische Spelen heeft Rusland echter het beste record. Plaats weddenschappen op de Olympische handbalspelen voor dames op onze site voor sportweddenschappen.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten