regulatory-en

Wedden op Engelse Premier League

Premier League Weddenschappen

De Engelse voetbalcompetitie zit vol met talent, zelfs in de kleinere teams. De salarissen die de Premier League teams bieden behoren tot de hoogste ter wereld, het is dus een gegeven dat het de meest getalenteerde spelers aantrekt - degenen die een voetbalwedstrijd kunnen beslissen met een snelle beweging.

De Premier League is niet alleen een grote favoriet bij het Britse publiek, het is ook de meest bekeken competitie ter wereld. Doe voetbalweddenschappen waarmee je deel kan uitmaken van de voetbalweddenschappengemeenschap.

Een ander groot Europees voetbalfeest is het Europees kampioenschap. Vele Premier League toppers zullen ook bij dit voetbalfeest aanwezig zijn. Gokken op het EK kan je bij bwin.

De Premier League is de grootste show op aarde

De overgrote meerderheid van de Premier League teams behouden hun competitie status, en ze hebben ook een volle bank met kwaliteitsvolle vervangers. Elk team kan een spetterende wedstrijd neerzetten. Maar het is bijna altijd de beste ploeg die wint. Toch is elke wedstrijd in de Premier League zeer competitief.

Elke wedstrijd in de Premier League is een zware strijd. Liverpool en Manchester City strijden sinds 2017/18 elk jaar om de titel, met puntentotalen die vaak ver boven de 90 liggen.

Voor nieuwe teams die promoveren is de stap vaak te hoog. In de laatste tien seizoenen zijn 20 van de 30 gepromoveerde teams het volgende seizoen direct teruggegaan naar het Championship gedegradeerd. Wed bij de EFL Championship op enkele historische clubs die in de lagere divisies verzeilt zijn geraakt maar wel verschillende Europese bekers op hunpalmares hebben staan.

Het seizoen neemt een pauze tussen de tweede week van november en de laatste week van december om plaats te maken voor het WK. Boxing Day en de eindejaarswedstrijden zullen echter gewoon doorgaan en zijn vaak de populairste van allemaal.

Tijdgerelateerde weddenschappen in de Premier League

In het vorige seizoen van de Engelse Premier League eindigden de vier beste teams als de beste aanval en de vier beste verdeding: in dezelfde volgorde voor de drie categorieën zijn dat Manchester City, Liverpool, Chelsea en Tottenham Hotspur.

Man City heeft met zijn toppers vooraan (waaronder de magistrale Kevin De Bruyne) de beste aanval in de Engelse competitie. Een weddenschap op Man City zonder tegendoelpunten werkt in meer dan één van de twee wedstrijden.

Wedden op de FA Cup trekt ook de meeste aandacht, omdat het een van de oudste voetbalcompetities ter wereld is.

Wedden op het seizoen van de Premier League

Aan het einde van het eerste deel van het Premier League seizoen staan vijf teams bovenaan, met Arsenal aan de leiding sinds het begin van het seizoen, plus een team dat er wat verrassend bij is - Newcastle. Deze twee teams hebben de minste doelpunten tegen gekregen en de meeste doelpunten gemaakt.

Onderaan de ranglijst staan vijf ploegen die sinds het begin van het seizoen minder dan één punt per wedstrijd hebben behaald en in degradatiegevaar verkeren.

Hoe wed je online op de Premier League?

Wedden op de Engelse Premier League is hetzelfde als wedden op elke andere voetbalcompetitie. Om je weddenschap te plaatsen, open je een account bij bwin sportweddenschappen en stort je op jouw nieuwe rekening.

Bekijk de teams of wedstrijden waarop je wilt wedden - en beslis over de inzetmogelijkheden. Zodra je een beslissing hebt genomen, voeg je deze toe aan jouw betslip, voert je jouw inzet in en bevestig je weddenschap.

Goed geïnformeerd zijn is ook cruciaal voor het plaatsen van een weddenschap, vooral in een zeer competitieve voetbalcompetitie als de Premier League, waar er een overvloed aan informatie is.

Soorten weddenschappen op de Premier League

Het goede nieuws voor gokkers is dat er vele soorten weddenschappen zijn om uit te kiezen. Hier zijn de meest populaire Premier League weddenschappen:

- Wedstrijdresultaat -Beide teams scoren - Totaal aantal doelpunten - Wedstrijdresultaat en beide teams scoren - Rust of Einduitslag - Wedstrijdresultaat en totaal aantal doelpunten - Winst og gelijkspel - Juiste score

Wanneer is het Engelse Premier League seizoen?

Het Engelse Premier League seizoen begint half augustus tot half mei, met een tussenstop begin februari. Dit geeft voldoende gelegenheid om de premier League weddenschappen te evalueren.

Wie kwalificeert zich voor UEFA competities in de Engelse Premier League?

Engelse Premier League teams zijn beperkt tot een maximum van vijf in de Champions League. Alleen Engeland, Spanje, Duitsland en Italië kunnen vijf teams inschrijven, omdat zij de vier beste bonden in de UEFA zijn en vier gegarandeerde plaatsen hebben. De vijfde plek is toegevoegd voor de winnaar van de Europa League.

In 2012 eindigde Tottenham (toen nog met Alderweireld en Vertonghen) als vierde, maar miste de Champions League omdat Chelsea die won. Volgens de uitbreidingsplannen van de UEFA kan een ploeg die vijfde wordt in de Premier League zich binnenkort wel kwalificeren voor de Champions League. De nieuwe regels worden van kracht in het seizoen 2024/25.

Bezoek bwin voor nieuws over de Engelse Premier League, weddenschappen en voorspellingen

Hier bij bwin sportweddenschappen behandelen we de Engelse Premier League tot in detail. Op onze nieuwspagina vindt u een selectie van gegevens zoals weddenschapstips, nieuws en voorspellingen voor verschillende wedstrijden tussen de grootste teams.

Natuurlijk kunt u de actie ook live volgen met onze in-play weddenschappen, of informatie bekijken over andere voetbalweddenschappen, waaronder wedstrijden in de Champions League, Ligue 1, La Liga

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten