regulatory-en

Wedden op LaLiga2

De tweede divisie van het Spaanse seizoen is erg competitief. Met 22 teams is het een moeilijk kampioenschap met twee teams die rechtstreeks naar LaLiga gaan, plus een derde plaats waar play-offs tussen de 3e en de 6e worden gespeeld. Zet in op La Liga bij bwin, dat de essentie van het Iberische voetbal vertegenwoordigt.

Reserveteams hebben geen mogelijkheid om te promoveren. Zo vinden we regelmatig bekende namen terug die deelnemen aan Liga 2 om zich klaar te stomen voor het hoogste niveau.

Onderaan de tabel zijn er ook vier automatische afdalers naar de Tercera. Als professionele teams nemen Liga 2-teams bovendien deel aan de Copa del Rey. Plaats tijdens het voetbalseizoen in Spanje weddenschappen op de Spaanse beker op ons online wedplatform.

Welk team domineert de Spaanse competitie

Segunda's vertegenwoordigers voor dit seizoen hebben een mooie en brede geografische spreiding, waardoor het gevoel wordt gegeven dat het hele land vertegenwoordigd is in de divisie. Het grootste deel van de 17 Spaanse Autonome Gemeenschappen zijn vertegenwoordigd in de competitie.

De meest vertegenwoordigde regio is de regio Madrid (Comunidad de Madrid), met veel clubs vanwege het grote bevolkingsbestand.

Wed op de Spaanse tweede klasse

Voor teams die net zijn gedegradeerd uit LaLiga wordt een buitengewoon geldbedrag gegeven om ze te helpen de overstap te maken. De Spaanse Liga verdeelt zijn de uitbetalingen voor gedegradeerde clubs en houdt rekening met de tijd dat een club in LaLiga zat, voorafgaand aan de degradatie en met de uitzendinkomsten die het in LaLiga heeft gegenereerd.

Voetbalgokkers hebben in het weekend met de Spaanse tweedeklasser altijd iets om naar te kijken. LaLiga 2 stopt nooit met spelen. Gedurende het seizoen heb je elke week een Segunda-wedstrijd om op te wedden. Evenzo zijn Segunda-wedstrijden tijdens een internationaal pauzeweekend muziek in de oren van degenen die geen enkel weekend willen overslaan.

Aanbevolen weddenschap op het kampioenschap

De Spaanse tweede klasse is ontzettend spannend. Per wedstrijd worden er gemiddeld slechts 2,33 doelpunten gescoord. De meest voorkomende resultaten zijn een gelijkspel (0-0 of 1-1) en thuisoverwinningen met één doelpunt verschil (1-0 en 2-1).

Voetbalweddenschappen zijn beschikbaar op alle Europese voetbalcompetities bij bwin.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.