regulatory-en

Wedden op de Brasileiro Serie A

Braziliaanse clubs domineren het voetbal op het Zuid-Amerikaanse continent. Dit is duidelijk wanneer je kijkt naar de Serie A-teams van Brazilië, die meer dan de helft van de laatste Copa Libertadores hebben gewonnen, wat het equivalent is van de Champions League voor Europese teams. Wed op de Copa Libertadores bij bwin.

Wedden op de Brasileirão Serie A

Ondanks de controverse over buitensporige installatiekosten met 11 nieuwe of gerenoveerde stadions, lijkt het WK 2014 een redelijk positief effect te hebben gehad op de Brasileiro Serie A of in ieder geval op de economische groei van het Braziliaanse voetbal. Structureel blijft het Braziliaanse voetbal zwaar in de schulden, wat leidt tot het massale vertrek van jonge goudklompjes naar Europa. Ze komen pas in de afgelopen dertig jaar terug naar het land om hun carrière af te ronden.

Omdat het een machtig voetballand is, blijft het Braziliaanse kampioenschap uiterst competitief, zeker in de eerste klasse en de Braziliaanse beker, om nog maar te zwijgen van de lokale competities. Plaats nu weddenschappen op de Braziliaanse beker op ons online platform voor sportweddenschappen.

Het kampioenschap wordt gecontroleerd door het CBF

Momenteel wordt de Serie A gecontroleerd door de Braziliaanse voetbalbond (CBF), waardoor het land een van de weinige grote voetballanden is waar de nationale federatie toezicht houdt op de structuur van de nationale competitie.

De clubs willen breken met de structuren van de CBF en een nieuw bestuursorgaan van de competitie oprichten om de Serie A te leiden, en zo meer invloed te krijgen op de manier waarop het spel in Brazilië wordt gespeeld.

Hoewel er al lang sprake is van een impasse, namen de plannen een grote stap toen 19 van de 20 clubs uit de Serie A een document bij de CBF indienden waarin ze hun voornemen aangaven om een nieuwe competitiestructuur te creëren. Het CBF is er door de jaren heen vaak van beschuldigd prioriteit te hebben gegeven aan het nationale team. Bovendien is Brazilië het land dat de meeste WK's heeft gewonnen.

De Auriverde beginnen vaak als favoriet aan het WK en dat is in Qatar opnieuw het geval.

Aanbevolen weddenschap op het Braziliaanse kampioenschap

Sinds de start van het seizoen heeft 40% van de duels geen van beide teams voor de rust zien scoren. Slimme gokkers zullen daarom vooral inzetten op de tweede helft.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.