regulatory-en

Wedden op de Liga Profesional Argentina

Voetbalevenementen over de hele wereld zijn toegankelijk geworden voor weddenschappen. Natuurlijk zijn in Zuid-Amerika het Argentijnse kampioenschap en het Brasilerao-kampioenschap de competitiefste op het Amerikaanse continent.

Deze twee kampioenschappen kunnen in mindere mate worden vergeleken met de vijf grote Europese kampioenschappen. De beste spelers in de Futbol Liga Profesional hebben vaak hun bestemming in de beste teams op het oude continent. Het Argentijnse kampioenschap is daarom een uitstekende springplank om de toekomstige talenten van het wereldvoetbal te ontwikkelen.

Een kampioenschap dat wordt hervormd zonder degradatie

Als onderdeel van een grote hervorming van het Argentijnse kampioenschap, zullen de volgende seizoenen worden gespeeld met 28 teams, gescheiden in twee groepen van veertien. De beste acht zullen elkaar ontmoeten in kwartfinales, halve finales en finale.

Het kampioenschap vindt plaats in een format anders dan het Europese fomaat, omdat het begint in juni en eindigt in oktober.

Met zoveel teams zijn er elke dag bijna wedstrijden in het Argentijnse kampioenschap. Er is een meerderheid van de teams in de buitenwijken van Buenos Aires.

De lagere niveaus van het kampioenschap worden Primera National of Primera B genoemd, vervolgens C en D en een federaal toernooi. Wed op het premium Nacional op ons online sportweddenplatform.

Wed op de Primera Division

Aangezien de Argentijnse competitie uit 28 clubs bestaat, kan het best moeilijk zijn om een winnaar te kiezen. Desalniettemin zijn de eerste twee keuzes, zoals bijna altijd, River Plate en Boca Juniors, ondanks een enigszins langzame start van Boca Juniors, de titelhouder.

De beste teams kwalificeren zich het volgende seizoen om de Copa Libertadores te spelen, wat de Zuid -Amerikaanse competitie is bij uitstek. Wed op de Copa Libertadores bij bwin, een ongelofelijk spannende competitie.

Aanbevolen weddenschap in Liga Profesional Argentinië

Een andere manier om in te zetten is op de topscorer van de Argentijnse competitie, waar je voorspelt welke speler de meeste doelpunten zal scoren. Net als voorheen is het uitbetalingspotentieel groter omdat het een markt voor rechtstreekse weddenschappen is en omdat deze moeilijker te voorspellen is.

De wedstrijden in het Argentijnse kampioenschap eindigen met lage scores. Het aantal doelpunten per wedstrijd is ongeveer 2,30 doelpunten. Daarnaast winnen de thuisspelende teams vaak in eigen stadion, dankzij de steun van de lokale supporters.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.