regulatory-en

Wedden op de Serie B

Voetbal
Resultaat 1X2
Meer/minder dan
Vandaag
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan
Morgen
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan
donderdag - 23-05-2024
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan

Wedden op de Italiaanse Serie B

Het Italiaanse voetbalkampioenschap in de tweede klasse heeft maar liefst twintig teams. Wat de Serie B extra competitief maakt in vergelijking met andere competities, is het feit dat veel van de tweedeklassers in de Italiaanse competitie het hele seizoen iets om voor te spelen hebben, aangezien de top acht bezig is met de promotie naar de Serie A, en de onderste vijf mogelijk afdalen naar de Serie C. Wed op de Serie A bij bwin.

Aan het einde van het Serie B-seizoen zullen drie teams promoveren en vier degraderen. Als een team in de Serie B als 3e gerangschikt is en 10 of meer punten voorsprong heeft op het 4e gerangschikte team, wordt het ook automatisch gepromoveerd.

De reguliere competitie zonder play-offs duurt van augustus tot en met mei met 380 wedstrijden. Plaats voetbalweddenschappen op de Italiaanse kampioenschappen en tientallen voetbalkampioenschappen over de hele wereld.

Belangrijke factoren in Serie B

De supporters hebben een onvoorwaardelijke liefde voor hun club en de club behandelt de fans met veel respect. Italiaans voetbal is echt een cultuur voor het volk. Een cultuur waarin de voetbalclub de stad waarin ze woont kan definiëren en beïnvloeden.

Bovendien zijn de stadions gebouwd om gezang, vieringen en zelfs vuurwerk aan te moedigen.

Aan de andere kant is de duistere kant van Serie B dat eenmaal gepromoveerd er bijna een wonder nodig is om in de Serie A te kunnen blijven. De macht van de Serie A over de tweede klasse van Italië is enorm.

Wed op de Italiaanse tweede klasse

Met zeven nieuwe teams die elk seizoen aan de competitie deelnemen, wordt het landschap van de Serie B voortdurend opnieuw gedefinieerd.

Het kampioenschap van de tweede divisie heeft veel teams met een uitstekende defensieve basis. Het is meestal zo dat we een groot aantal teams van hetzelfde niveau hebben voor elke Italiaanse voetbalcampagne in de tweede divisie, waarbij clubs meestal niet goed genoeg zijn om deel te nemen aan de Serie A, maar wel een ploeg met goede spelers hebben.

Aanbevolen weddenschap op het kampioenschap

Soms is het de moeite waard om te kijken naar aanvallers die voor gedegradeerde clubs spelen als het gaat om een weddenschap op topscorers, omdat ze ervaring hebben kunnen opdoen op het hoogste niveau.

Voor en tijdens het spel en met live wedden is er een grote verscheidenheid aan voetbalweddenschappen beschikbaar op de tweede divisie van het Italiaanse voetbalkampioenschap.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten