regulatory-en

Wedden Italiaanse Serie A

Italiaanse Serie A Weddenschappen en noteringen

De Serie A heeft een duidelijke opleving gezien in de belangstelling, ook al is het Italiaanse voetbal nog steeds aan het herstellen van een tweede niet-deelname aan het WK. Maak voetbalweddenschappen op alle voetbalcompetities die beschikbaar zijn bij bwin.

Wilt je jouw voorspellingen testen in de Italiaanse Serie A? Plaats online een weddenschap op de volgende voetbalwedstrijd. We hebben weddenschappen op 21 wedstrijden in de Italiaanse Serie A. Op maandag 30 januari zijn er verschillende spannende wedstrijden om op te wedden in de Italiaanse Serie A.

Snelle links:

- Drie Scudetto winnaars in de laatste drie seizoenen van de Italiaanse Serie A
- Wedden op de Italiaanse Serie A - Hoe wed je op de Italiaanse Serie A?
- Outright Weddenschappen voor de Italiaanse Serie A
- Hoeveel teams uit Italië kwalificeren zich voor de Champions League?
- Nieuws over de Italiaanse Serie A, weddenschappen en voorspellingen

Drie Scudetto winnaars in de laatste drie seizoenen van de Italiaanse Serie A

De Serie A heeft een ingrijpende verandering ondergaan met het einde van de heerschappij van Juventus, die bij monde van hun voorzitter Agnelli nog steeds dromen van een Europese SuperLeague.

De Bianconeri hadden tussen 2011 en 2020 negen keer op rij de Scudetto gewonnen, maar in de laatste twee seizoenen waren het Inter Milan en vervolgens AC Milan die bovenaan het podium eindigden en het recht hadden om de driekleurige badge te dragen.

Deze verandering in leiderschap geeft hoop aan veel teams, waarvan de meeste niet meer spelen om hun doel te verdedigen en te scoren in de tegenaanval, maar spelen om aan te vallen en meer doelpunten te maken dan hun tegenstanders.

De Coppa Italia heeft de afgelopen vier jaar ook elk seizoen een nieuwe winnaar gehad. Wedden op de Italiaanse beker met bwin.

Wedden op de Italiaanse Serie A

Napoli is de topper van het seizoen tot nu toe. De eerste helft van het seizoen werd afgesloten met 16 overwinningen, 2 gelijke spelen en 1 verliespartij. De Napolitanen, die de titel sinds 1990 niet meer hebben gewonnen, hebben een voorsprong van 12 punten op de rest van de competitie.

Onderaan de ranglijst lijken drie ploegen nu al veroordeeld tot een terugkeer naar de onderste regionen, omdat ze gemiddeld minder dan een half punt per wedstrijd halen. De onderste drie in de Serie A degraderen automatisch. De teams in de tweede divisie spelen voornamelijk op hoog niveau. Plaats je Serie B weddenschappen op ons online sportweddenschappen platform.

Hoe wed je op de Italiaanse Serie A?

Het gemiddelde aantal doelpunten per wedstrijd is gedaald ten opzichte van voorgaande seizoenen, dus met een gemiddelde van 2,58 doelpunten per wedstrijd is de Serie A nog competitiever geworden. 27% van de wedstrijden kende geen doelpunt in de eerste helft.

Als we de wedstrijden waarin slechts één doelpunt werd gescoord in de eerste helft van de wedstrijd optellen, dekken we bijna de helft van de weddenschappen in de Serie A, waarin er minder dan 1,5 doelpunt in de eerste helft werd gescoord.

Voor gokkers betekent dit dat Italiaanse voetbalwedstrijden na de pauze vaak sneller gaan qua doelpuntenactie. Daarom raden wij aan te wedden op minder dan 1,5 doelpunten in de eerste helft of meer doelpunten in de tweede helft van de wedstrijd.

Om jouw weddenschap te plaatsen, open je een account bij bwin sportweddenschappen en stort je op jouw nieuwe rekening.

Bekijk de teams of wedstrijden waarop u wilt wedden - en beslis over de wedopties. Zodra je heeft besloten, voeg het toe aan jouw betslip, voer jouw inzet in en bevestig je weddenschap.

Goed geïnformeerd zijn is ook cruciaal voor het plaatsen van een weddenschap, vooral in een spannende competitie als de Serie A, waar er een overvloed aan informatie is.

Outright Weddenschappen voor Italiaanse Serie A

Bij bwin sportweddenschappen kan je online weddenschappen afsluiten op de verschillende noteringen, waaronder:

- Italiaanse Serie A - competitiewinnaar - Italiaanse Serie A - Top 4 - Italiaanse Serie A - Degradatie - Italiaanse Serie A - Topschutter

Hoeveel teams uit Italië kwalificeren zich voor de Champions League?

In de Serie A zijn de vier beste ploegen verzekerd van een plek in de groepsfase van de Champions League. Maar als een team buiten de top vier de Champions League of de Europa League wint, wordt een extra plek toegekend.

Als beide competities worden gewonnen door Italiaanse ploegen die niet tot de top vier behoren, plaatsen de drie beste ploegen plus de twee bekerwinnaars zich voor de Champions League, terwijl de vierde ploeg in de Europa League uitkomt.

Dit is ook het geval in andere topcompetities zoals de Premier League, La Liga en de Bundesliga.

Bezoek bwin voor Italiaans Serie A Nieuws, Weddenschappen en Voorspellingen

Hier bij bwin sportweddenschappen behandelen we de Italiaanse Serie A voetbalcompetitie tot in detail. Op onze nieuwspagina vind je een selectie van gegevens zoals weddenschapstips, nieuws en voorspellingen voor verschillende wedstrijden tussen de grootste teams.

Natuurlijk kunt u de actie ook live volgen met onze in-play weddenschappen, of informatie bekijken over andere voetbalweddenschappen, waaronder wedstrijden in de Coppa Italia, La Liga, Premier League, Ligue 1 en Bundesliga.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.