regulatory-en

Wedden voetbal Peru

Voetbal
Resultaat 1X2
Meer/minder dan
Vandaag
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan
Morgen
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan
zondag - 19-05-2024
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan
maandag - 20-05-2024
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan
dinsdag - 21-05-2024
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan

Peruaanse kampioenschap

De sporten die het meest worden gevolgd door gokkers in Peru zijn voetbal en volleybal (wedden op volleybal bij bwin). Voetbal wordt bijna als een religie beschouwd en iedereen in het land geniet van zowel het spelen als het kijken naar de wedstrijden.

Zoals in heel Latijns-Amerika is voetbal ook de populairste sport in Peru. De belangrijkste Peruaanse clubs zijn: La U (Universitario), Alianza Lima en Cristal in Lima en Cienciano in Cusco, de laatste is de enige Peruaanse club die internationale toernooien heeft gewonnen.

In 2004 won Cienciano de Copa Sudamericana, wat het equivalent is van de Europa League door het Argentijnse team River Plate in de finale te verslaan en hetzelfde jaar won het team ook de Recopa door het andere grote Argentijnse team Boca Juniors te verslaan, de winnaar van de Copa Libertadores (wed op de Copa Libertadores bij bwin).

Wed op het Peruaanse kampioenschap

Het promotie- en degradatiesysteem is in Peru een beetje bijzonder aangezien de potentiële winnaar van de Peruaanse beker kan promoveren naar de eerste divisie.

Het afgelopen decennium is er een duidelijke verbetering opgetreden in de voetbalprestaties van Peruaanse teams. Terwijl het nationale team zich regelmatig weet te kwalificeren voor het WK (wed op het WK voetbal bij bwin), heeft Bicolor ook enkele optredens gehad in de Copa America. Peru staat op de twintigste plaats op de FIFA-ranglijst.

Dit toont het volledige potentieel van Peru's Primera Division met veel getalenteerde spelers. Helaas, door het niveau van het Peruaanse kampioenschap, vertrekken de beste spelers vrij vroeg naar de grote Zuid-Amerikaanse en Europese kampioenschappen.

Wed op een voetbalwedstrijd in Peru

Het Peruaanse kampioenschap vindt plaats over een kalenderjaar van februari tot december met twee verschillende fasen en vervolgens de play-offs. Aan het einde van het seizoen voor de play-offs zijn naast de eerste twee in het algemeen klassement ook de twee winnaars van fase 1 & 2 geplaatst.

Drie clubs domineren de lijst met Universitario de Deportes, Alianza Lima en Sporting Cristal, bijgenaamd "los tres grandes", elk met meer dan 20 titels. Dit zijn drie teams uit de hoofdstad Lima.

Aanbevolen weddenschap op het Peruaanse kampioenschap

Wedden op Peruaans voetbal - alle bekers en kampioenschappen - kan bij bwin. Een aanbevolen weddenschap op voetbal in de Peruaanse competitie is om te wedden op de overwinning van de grote teams van het land.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten