regulatory-en

Scottish Premiership Wedden

De Schotse Premiership heeft de afgelopen seizoenen een heropleving van intensiteit gezien met de wederopstanding van de Rangers aan de top van het kampioenschap. Dit is een kans voor gokkers om weddenschappen te plaatsen op meer dan één team, met het einde van een reeks van negen opeenvolgende titels in het voordeel van Celtic.

Nu de twee traditionele teams in het kampioenschap zijn teruggekeerd naar de top, kunnen we een wapenwedloop verwachten tussen de twee tenoren van de Premiership, met als doelstelling de eeuwige rivaal te verslaan. Dit is een kans voor gokkers om in te zetten op de 'Old Firm', wanneer Rangers speelt tegen Celtic.

Wedden op voetbal is altijd spannend, vooral wanneer je stadions hebt waar fans vol passie hun team aanmoedigen en hun tegenstanders uit evenwicht willen brengen.

Bij het wedden op het Schots voetbalkampioenschap is het belangrijk om te weten hoe het seizoen verloopt, aangezien het in vier delen is verdeeld met een keerpunt na speeldag 33, wanneer het kampioenschap in twee delen wordt opgesplitst: de top 6 die spelen om de Europese plaatsen en de andere zes spelen om degradatie te voorkomen.

Celtic en de Rangers strijden om de titel

De dominantie van de twee grote clubs uit Glasgow is structureel geworteld in het voetbal in Schotland.

De twee Glasgow-teams zijn de twee grootmachten van de Scottish Football League met elk meer dan 50 landstitels, terwijl het derde team op het podium van de meest succesvolle teams er slechts vier heeft.

Dit duopolie pakte alle landstitels sinds het seizoen 1984-85. Wedden op dat Celtic of Rangers het kampioenschap wint in deze competitie is daarom een formaliteit. Ga naar het tabblad handicap-weddenschappen om te streven naar meer interessante kansen.

Wed op de andere Schotse competities

De Second Division in Schotland bestaat uit slechts 10 teams die elkaar 3 keer per seizoen ontmoeten met enkel de eerste plaats die directe toegang geeft tot de Scottish Premiership, terwijl de volgende drie play-offs spelen.

De play-offs zijn altijd spannende wedstrijden en geweldig om op in te zetten, aangezien de teams zich altijd volledig geven.

De finale van de Scottish Cup wordt traditioneel gespeeld in Hampden Park, op neutraal terrein. De Schotten behielden ook de League Cup met een eerste ronde bestaande uit 6 groepen van vijf teams, die eerst uit hun poule moeten komen voordat ze knock-outwedstrijden kunnen spelen. Wed op de Scottish League Cup bij bwin.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten