regulatory-en

Wedden op voetbal IJsland

Voetbal
Resultaat 1X2
Meer/minder dan
maandag - 20-05-2024
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan
dinsdag - 21-05-2024
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan

Odds voetbal IJsland

Er zijn drie sporten in IJsland die verreweg het populairst zijn. Er is voetbal, handbal en golf. De meest populaire daarvan is voetbal. De eerste divisie van het voetbal in IJsland heet de Úrvalsdeild. Plaats voetbalweddenschappen op alle kampioenschappen in de UEFA-zone.

Wedden op voetbal IJsland

Het succes van voetbal in IJsland is te danken aan een groot nationaal experiment dat begon in de vroege jaren 2000: massale, door de overheid geleide investeringen in jeugdvoetbal – in een goed georganiseerd trainingssysteem op hoog niveau, eersteklas faciliteiten en gecertificeerde coaches op alle niveaus – die de sport in het weefsel van het kleine eiland hebben genaaid.

IJsland heeft een heel goed voetbalteam waarbij de naam van elke speler eindigt op de zijne en het IJslandse nationale team dat zich meerdere keren heeft gekwalificeerd voor de laatste fase van een groot toernooi.

Wedden op de Urvalsdeild

De IJslandse Premier League, Úrvalsdeild karla í knattspyrnu, wordt gespeeld tijdens de zonnige zomermaanden van mei tot september.

Het IJslandse voetbalkampioenschap bestaat uit twaalf teams, waarvan de overgrote meerderheid zich in de hoofdstad Reykjavik of de nabije buitenwijken bevindt.

De teams spelen 22 wedstrijden per seizoen tijdens het reguliere seizoen, waarna de top zes de kampioenspoule speelt, dus nog 5 wedstrijden. De kampioen is het team met de meeste punten en die krijgt de kwalificatie voor de Champions League.

De andere twee teams op het podium mogen naar de Europa League Conference. Plaats weddenschappen op de Conference League waarvan bwin een van de hoofdsponsors is.

Aan de onderkant van de tafel spelen de onderste zes in de degradatiepoule waarbij de onderste twee automatisch afdalen naar de tweede divisie. Plaats weddenschappen op de 1 deild op ons online platform voor sportweddenschappen. Met twee runs voor twaalf ploegen levert dit een groot degradatiepercentage op.

Aanbevolen weddenschap op IJslands voetbal

In de afgelopen seizoenen in de IJslandse voetbalcompetitie werden veel doelpunten gescoord. Het gemiddelde aantal doelpunten per wedstrijd ligt rond de 3,52 doelpunten per wedstrijd.

Een aanbevolen weddenschap op Úrvalsdeild is wedden op wedstrijden met een hoog aantal doelpunten.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten