regulatory-en

Gokken op de K League

Honkbal en voetbal worden traditioneel beschouwd als de meest populaire sporten in Zuid-Korea. Stel vanaf nu jouw voetbalweddenschappen samen op honderden kampioenschappen over de hele voetbalwereld.

De K League 1, een van de grote kampioenschappen in de Aziatische zone, is de eerste divisie van het professionele voetbal in Zuid-Korea. De K League heeft zeer strikte regels met betrekking tot buitenlandse spelers. Teams hebben vijf plaatsen op de lijst voor buitenlanders, maar een daarvan is gereserveerd voor spelers uit andere Aziatische landen en ook uit Australië, terwijl er één alleen kan worden gebruikt voor spelers uit de ASEAN-landen.

Twee teams nek aan nek in het landskampioenschap

Het seizoen van de K League 1 loopt van februari tot december en heeft 228 wedstrijden om op te wedden. De eerste divisie van het Koreaanse kampioenschap heeft slechts 12 teams en halverwege het seizoen wordt het kampioenschap verdeeld in twee delen met de teams die voor de titel spelen in het eerste deel van de tabel en die in het tweede deel om degradatie naar de tweede divisie. Plaats weddenschappen op de K League 2 op ons online platform voor sportweddenschappen.

Jeonbuk Motors is het afgelopen decennium de dominante club van Zuid-Korea. Sinds de eerste titel in 2009 breekt het team records. Het is nu het meest succesvolle team op nationaal niveau in termen van kampioenstitels.

Achter deze dominantie en vaak eindigend op de tweede plaats in het klassement van de K League 1, maakt Ulsan Hyundai stilaan een inhaalslag. Het Ulsan Hyundai-team won in 2020 de AFC Champions League.

Aanbevolen weddenschap op de K League

In de Zuid-Koreaanse voetbalcompetitie ligt het doelgemiddelde rond de 2,42 doelpunten per wedstrijd. Het is een kampioenschap met een laag aantal doelpunten, vooral in de eerste helft. Van de 228 competitiewedstrijden waren er ongeveer 100 doelpuntloze wedstrijden in de eerste helft, of ongeveer 42% van de K-League-wedstrijden. Een aanbevolen eerste weddenschap is daarom om te wedden op de stand 0-0 in de eerste periode.

Het overgrote deel van de goals viel dan ook na de rust. 63,3% van de doelpunten werd na de pauze gescoord. Een andere aanbevolen weddenschap in de K League is daarom om te wedden op meer doelpunten in de tweede helft.

Wed op de AFC Champions League

De top drie in het klassement doet aan het einde van het seizoen mee aan de Asian Champions League. Met meerdere overwinningen in de Asian Champions League zijn de Pohang Steelers het tweede team dat de meeste internationale trofeeën binnenhaalt. Stel jouw AFC Champions League-weddenschappen samen bij bwin.

Van de vijf teams die het meest hebben gewonnen in de internationale topcompetitie van de AFC, zijn er drie teams uit Zuid-Korea.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Geen weddenschappen geselecteerd!
Blader door uw Sportbbooks en selecteer weddenschappen door op de quoteringen te klikken
Geld storten
Sluiten