wedden op ufc mma ultimate fighting
wedden op ufc mma ultimate fighting

Wedden op UFC: enkele geweldige gevechten staan op het programma

Odds op: 5 juni

De UFC-kalender voor 2024 zit boordevol spannende gevechten en evenementen verspreid over de hele wereld. Hier is een overzicht van enkele van de belangrijkste gevechten die dit jaar op de planning staan. Wedden op UFC doe je samen met bwin.

UFC Fight Night: Cannonier vs. Imavov – 8 juni 2024

Op 8 juni 2024 zal Jared Cannonier het opnemen tegen Nassourdine Imavov tijdens UFC Fight Night in het KFC Yum! Center in Louisville, Kentucky. Cannonier, bekend om zijn krachtige stoten en indrukwekkende overwinningen in de middengewicht divisie, gaat de strijd aan met de opkomende ster Imavov, die snel naam maakt met zijn veelzijdige vechtstijl en indrukwekkende overwinningen. Dit gevecht belooft een spannende confrontatie te worden tussen twee getalenteerde vechters die elk hun eigen pad naar de top proberen te banen.

UFC Fight Night: Perez vs. Taira – 16 juni 2024

Op 16 juni 2024 staan Alex Perez en Tatsuro Taira tegenover elkaar in de Octagon bij UFC APEX in Las Vegas, Nevada. Perez, een ervaren strijder in de vlieggewicht divisie, staat bekend om zijn sterke worstelvaardigheden en snelle handen. Aan de andere kant is Taira een jonge, veelbelovende vechter uit Japan, die met zijn onorthodoxe technieken en snelle bewegingen indruk heeft gemaakt. Dit gevecht zal uitwijzen wie er als winnaar uit de bus komt in een confrontatie van ervaring tegen jeugdige energie.

UFC Fight Night: Whittaker vs. Chimaev – 22 juni 2024

Robert Whittaker en Khamzat Chimaev staan gepland voor een epische strijd op 22 juni 2024 in de Kingdom Arena in Riyadh, Saoedi-Arabië. Whittaker, de voormalige middengewicht kampioen, staat bekend om zijn veerkracht en veelzijdigheid. Chimaev, daarentegen, heeft de MMA-wereld stormenderhand veroverd met zijn dominante worstel- en stootvaardigheden. Dit gevecht is een must-see voor fans, omdat het een potentiële titelkandidaat kan voortbrengen in de middengewicht divisie.

UFC 303: McGregor vs. Chandler – 30 juni 2024

Op 30 juni 2024 keert Conor McGregor terug naar de Octagon om het op te nemen tegen Michael Chandler bij UFC 303 in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada. McGregor, een van de grootste namen in de MMA, brengt zijn explosieve vechtstijl en charismatische persoonlijkheid mee naar wat zeker een veelbesproken gevecht zal zijn. Chandler, een voormalig Bellator-kampioen, is bekend om zijn krachtige stoten en onophoudelijke druk. Dit gevecht heeft alle ingrediënten voor een klassieker en zal zeker fans over de hele wereld boeien.

UFC Fight Night: Barber vs. Namajunas – 14 juli 2024

Op 14 juli 2024 staan Maycee Barber en Rose Namajunas tegenover elkaar in Ball Arena, Denver, Colorado. Barber, een van de jongste en meest veelbelovende vechters in de UFC, staat bekend om haar agressieve stijl en krachtige stoten. Namajunas, de voormalige strogewicht kampioen, brengt een schat aan ervaring en technische vaardigheden mee naar deze confrontatie. Dit gevecht belooft een interessante mix van jeugdige energie en ervaren techniek te worden.

UFC Fight Night: 7/20 – 20 juli 2024

Op 20 juli 2024 zal een nog te bepalen gevecht plaatsvinden tijdens UFC Fight Night in het UFC APEX in Las Vegas, Nevada. Hoewel de deelnemers nog niet zijn aangekondigd, kunnen fans uitkijken naar een avond vol spannende confrontaties en opkomend talent, aangezien de UFC er altijd in slaagt om boeiende match-ups samen te stellen voor deze evenementen.

UFC 304: Edwards vs. Muhammad 2 – 28 juli 2024

Op 28 juli 2024 zullen Leon Edwards en Belal Muhammad elkaar opnieuw ontmoeten in de Co-op Live arena in Manchester. Dit gevecht is een rematch van hun eerdere, controversiële ontmoeting die eindigde in een no-contest vanwege een oogprik. Edwards, de huidige weltergewicht kampioen, staat bekend om zijn scherpe stoottechnieken en behendigheid. Muhammad, een vastberaden vechter met een indrukwekkende winstreeks, zal erop gebrand zijn om zich te bewijzen en een duidelijke overwinning te behalen.

UFC Fight Night: Sandhagen vs. Nurmagomedov – 3 augustus 2024

Op 3 augustus 2024 staan Cory Sandhagen en Umar Nurmagomedov gepland voor een gevecht in de Etihad Arena in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten. Sandhagen, bekend om zijn onorthodoxe en creatieve vechtstijl, neemt het op tegen de ongeslagen Nurmagomedov, die zijn dominante grappling en stoten in de Octagon brengt. Dit gevecht zal een interessante clash van stijlen zijn en kan de bantamgewicht divisie op zijn kop zetten.

UFC 305 – 18 augustus 2024

Op 18 augustus 2024 vindt UFC 305 plaats in de RAC Arena in Perth, West-Australië. Hoewel de line-up voor dit evenement nog niet volledig is aangekondigd, belooft het een spektakel te worden met topgevechten en lokale favorieten. Perth heeft eerder gediend als een geweldige locatie voor UFC-evenementen, en fans kunnen uitkijken naar een avond vol actie en memorabele momenten.

UFC 306 – 15 september 2024

Op 15 september 2024 keert de UFC terug naar Las Vegas voor UFC 306, dat plaatsvindt in The Sphere. Dit nieuwe, hypermoderne stadion biedt een unieke setting voor een avond vol gevechten op het hoogste niveau. Met enkele van de grootste namen in de sport die waarschijnlijk op het programma staan, wordt dit een evenement dat je niet wilt missen.

UFC Fight Night: Paris – 28 september 2024

Op 28 september 2024 zal de UFC een Fight Night organiseren in de Accor Arena in Parijs, Frankrijk. Dit evenement markeert een belangrijke mijlpaal voor de UFC in Europa, aangezien het de populariteit van de sport op het continent verder vergroot. Met een mix van lokale en internationale vechters belooft het een avond vol opwinding en onvergetelijke gevechten te worden.

UFC 308 – 26 oktober 2024

Op 26 oktober 2024 keert de UFC terug naar de Etihad Arena in Abu Dhabi voor UFC 308. Abu Dhabi is een bekende locatie voor grote UFC-evenementen, en dit evenement zal naar verwachting enkele van de meest opwindende gevechten van het jaar bieden. Met een line-up vol kampioenen en topcontenders zal dit evenement fans wereldwijd in spanning houden.

Toon andere wedopties

X