Alcaraz - Zverev, sportweddenschappen

Alexander Zverev vs Carlos Alcaraz: de kwartfinale om te volgen op de US Open 2023

Alexander Zverev, 12e op de ATP-ranking, bereidt zich voor om de nummer één van de wereld, Carlos Alcaraz, te confronteren in de kwartfinale van de US Open. Alexander Zverev zegevierde in een intense wedstrijd onder zeer vochtige omstandigheden tegen Jannik Sinner, waarbij hij de overwinning behaalde in vijf sets, met een beslissende set van 6-3.

Ons Jabeur - Marketa Vondrousova, sportweddenschappen

Marketa Vondrousova – Ons Jabeur: een verrassende Wimbledon-finale

De finale van Wimbledon 2023 zal een intense strijd zijn tussen Ons Jabeur en Markéta Vondroušová. Jabeur heeft haar tweede opeenvolgende Wimbledon-finale bereikt, nadat ze een harde strijd heeft geleverd tegen de kampioene van de Australian Open, Aryna Sabalenka, in de halve finale. Aan de andere kant heeft Vondroušová voor een verrassing gezorgd door Elina Svitolina uit te schakelen in de halve finale.

Jannik Sinner - Novak Djokovic, sportweddenschappen

Jannik Sinner – Novak Djokovic: Djokovic is torenhoog favoriet

In de eerste halve finale bij de mannen op Wimbledon staan Novak Djokovic en Jannik Sinner tegenover elkaar. Djokovic, als tweede geplaatst, heeft dit seizoen al indruk gemaakt door zowel de Australian Open als de French Open te winnen. Hij is goed begonnen aan Wimbledon met overwinningen op Pedro Cachin, Jordan Thompson, Stan Wawrinka, Hubert Hurkacz en Andrey Rublev, waarmee hij zijn plaats in de halve finales heeft veiliggesteld.

Elina Svitolina - Markéta Vondroušová, sportweddenschappen

Svitolina – Vondroušová: de eerste finale van de halve finales op Wimbledon

De halve finale van Wimbledon voor vrouwen belooft een spannende strijd te worden tussen Elina Svitolina en Markéta Vondroušová. Svitolina, die onlangs terugkeerde van zwangerschapsverlof, heeft al voor een grote verrassing gezorgd door de nummer één van de wereld, Iga Swiatek, te verslaan en zich te plaatsen voor haar derde halve finale op een Grand Slam-toernooi.

X