Wimbledon, 2023, sportweddenschappen
Wimbledon, 2023, sportweddenschappen

Wimbledon: Djokovic voor een 4e overwinning in 4 edities?

Odds op: 05/07/2023

Met de 136e editie van het Herentoernooi op Wimbledon dat is begonnen en de grote namen die binnenkort in actie zullen komen, biedt bwin je de mogelijkheid om de kansen op de uiteindelijke overwinning van elke favoriete speler in deze Grand Slam-competitie te analyseren.

Djokovic is de specialist op gras en is de regerend kampioen met vier opeenvolgende overwinningen in 2018, 2019, 2021 en 2022, omdat Wimbledon in 2020 vanwege de Covid-19-pandemie werd geannuleerd.

De noteringen voor het Herentoernooi op Wimbledon is ook dit jaar sterk in het voordeel van een overwinning voor Djokovic.

Djokovic onverslaanbaar op gras

Als topfavoriet voor de eindoverwinning heeft Novak Djokovic een notering van 1.57 om voor de vijfde keer op rij Wimbledon te winnen.

Novak Djokovic, bijgenaamd de “Djoker”, is ongetwijfeld een van de grote namen in het internationale tennis. Op 36-jarige leeftijd blijft hij de normen in de sport uitdagen en staat hij nog steeds aan de top van zijn spel. Ondanks de opkomst van jonge talenten heeft Djokovic zijn dominantie weten te behouden door zes van de acht laatste Grand Slam-toernooien te winnen waaraan hij heeft deelgenomen. Dit onderstreept zijn ongelooflijke talent en duurzaamheid in een zeer competitieve sport.

Op Wimbledon is de Serviër bijzonder gevreesd. Hij heeft het prestigieuze toernooi al acht keer gewonnen, waarvan vier keer op rij. Zijn indrukwekkende record van 86 overwinningen en slechts 10 nederlagen op Wimbledon getuigt van zijn dominantie op gras. Voortbouwend op zijn succes streeft Novak naar zijn vijfde opeenvolgende titel op Wimbledon tijdens de editie van 2023. Met een ijzersterke mentaliteit en een indrukwekkend vermogen om zichzelf te overtreffen op cruciale momenten, is Djokovic duidelijk de favoriet om opnieuw de trofee in ontvangst te nemen dit jaar.

Wedden op Wimbledon doe je bij bwin

Alcaraz wil het toernooi winnen

De jonge Carlos Alcaraz maakte een spectaculaire entree op het wereldtoneel met zijn overwinning op de US Open 2022 en lijkt goed voorbereid om nog een grote trofee aan zijn palmares toe te voegen. Alcaraz versloeg sterke tegenstanders tijdens het recente Queen’s Club Championships, zijn eerste titel op gras. Met vernieuwd zelfvertrouwen en echt talent zou Alcaraz wel eens de grote revelatie van Wimbledon 2023 kunnen worden. Na zijn fysieke problemen tegen Djokovic in de halve finale van Roland Garros 2023 heeft Alcaraz nog een appeltje te schillen met de Serviër.

De jonge Spanjaard heeft een notering van 4.50 voor de overwinning.

Het Italiaanse jonge talent Jannik Sinner is een andere speler om in de gaten te houden. Op slechts 21-jarige leeftijd heeft hij blijk gegeven van zijn potentieel door Novak Djokovic tot het uiterste te dwingen op Wimbledon in 2022. Echter, Sinner is er nog niet in geslaagd om de halve finales van een Grand Slam-toernooi te bereiken en zijn recente vorm geeft niet veel optimisme. Het zal dus interessant zijn om te zien of de jonge ster zijn uitdagingen kan overwinnen en een grote doorbraak kan maken in het toernooi.

Hij heeft een notering van 17.00 voor de overwinning.

Geschiedenis van de resultaten

Recente winnaars:

2022 Djokovic Novak
2021 Djokovic Novak
2020 /
2019 Djokovic Novak
2018 Djokovic Novak
2017 Federer Roger
2016 Murray Andy
2015 Djokovic Novak
2014 Djokovic Novak
2013 Murray Andy
2012 Federer Roger
2011 Djokovic Novak
2010 Nadal Rafael
2009 Federer Roger

 

Toon andere wedopties

X