Sport Voorspellingen » Voetbal » EK 2024 » EK 2024: Groep A

EK 2024: Groep A

Duitsland - Schotland, EK 2024, voetbalweddenschappen

Duitsland – Schotland: kunnen de Duitsers hun openingsmatch winnen?

Op 14 juni 2024 begint het EK 2024 in Duitsland met de openingswedstrijd tussen gastland Duitsland en Schotland in de Fußball Arena München. Als gastland hoefde Duitsland niet deel te nemen aan de kwalificatierondes, maar heeft het de afgelopen 18 maanden talloze oefenwedstrijden gespeeld om momentum op te bouwen richting het toernooi. Schotland plaatste zich als tweede in Groep A tijdens de kwalificatie, waarbij het slechts één van hun acht wedstrijden verloor (uit tegen Spanje). Deze ontmoeting belooft een interessante strijd te worden tussen een traditioneel sterke grootmacht en een ambitieuze underdog.

Euro 2020 winner predictions: Belgium can overcome postponement BEFR

Voorspellingen en tips EK 2020: het uitstel zou weleens in het voordeel van België kunnen spelen

Het is zover: zoals verwacht heeft de UEFA besloten om het Europees kampioenschap met één jaar uit te stellen. Het EK 2020 zal dus uiteindelijk plaatsvinden tussen 11 juni en 11 juli 2021. In dit artikel zullen we het hebben over de geüpdatete odds.

Wie is de meest efficiënte doelpuntenmaker in aanloop naar het EK 2020?

Wie is de meest efficiënte doelpuntenmaker in aanloop naar het EK 2020?

De kwalificatiecampagne voor het EK 2020 is nu afgelopen. Tijd om te kijken wie de meest efficiënte doelpuntenmaker is geweest in de aanloop naar het Europees kampioenschap. Het toernooi start op 12 juni en vindt plaats in 12 verschillende Europese steden.

X