Sport Voorspellingen » Infografieken
Conference League 2023/24 : Met een budget van 600 miljoen en een dorp van 4656 inwoners

Conference League 2023/24: Met een budget van 600 miljoen en een dorp met 4.656 inwoners

De Conference League is een competitie vol contrasten. Zoals ons geweldige infographic laat zien, niet alleen in termen van de waarde van het team of de bevolking van de deelnemende steden, maar ook in de algemene voorwaarden van de teams. Zo staan amateurvoetballers uit IJsland of de Faeröer tegenover Europese bekerwinnaars uit Frankfurt, Aberdeen of Aston Villa.

Sportkalender 2023 | bwin

De kalender met onmisbare sportevenementen in september 2023

De zomer van 2023 is in volle gang en de sportkalender van september belooft net zo spectaculair en opwindend te zijn als de maand augustus. Sportfans over de hele wereld kunnen uitkijken naar een verscheidenheid aan spannende evenementen. Van gedenkwaardige overwinningen tot opmerkelijke prestaties, september is perfect geschikt om wereldwijd sportief entertainment van topklasse te bieden.

De meest opwinnende voetbalstadion | bwin infographic

De meest opwindende voetbalstadions

Het spannende 2-2 gelijkspel van Paaszondag tussen Liverpool en Arsenal zorgde ervoor dat Anfield opnieuw zijn naam eer aan deed als een van de meest intimiderende plaatsen om te bezoeken in het wereldvoetbal. Dit zijn de meest opwindende voetbalstadions.

X