Sport Voorspellingen » Infografieken
Topscorer op het EK: Ontdek onze top 10

Topscorer op het EK: Ontdek onze top 10

Euro 2024 belooft een uiterst competitief toernooi te worden, waarbij veel topspelers strijden om de Gouden Schoen. Terwijl Duitsland zich voorbereidt om Europa’s topscorers te verwelkomen, zullen voetbalfans getuige kunnen zijn van ongelooflijke prestaties van enkele van ’s werelds beste scorers.

Presentatie van de 5 klassiekers 2024

Presentatie van de 5 klassiekers 2024

De vijf klassiekers zijn eendaagse koersen met een rijke historie en bijzondere betekenis in de wereld van de professionele wielersport. Het winnen van één van deze monumenten wordt beschouwd als één van de grootste prestaties in de carrière van een wielrenner. Elke race heeft zijn eigen unieke kenmerken, met uitdagende parcoursen en gevestigde tradities.

Conference League 2023/24 : Met een budget van 600 miljoen en een dorp van 4656 inwoners

Conference League 2023/24: Met een budget van 600 miljoen en een dorp met 4.656 inwoners

De Conference League is een competitie vol contrasten. Zoals ons geweldige infographic laat zien, niet alleen in termen van de waarde van het team of de bevolking van de deelnemende steden, maar ook in de algemene voorwaarden van de teams. Zo staan amateurvoetballers uit IJsland of de Faeröer tegenover Europese bekerwinnaars uit Frankfurt, Aberdeen of Aston Villa.

Sportkalender 2023 | bwin

De kalender met onmisbare sportevenementen in september 2023

De zomer van 2023 is in volle gang en de sportkalender van september belooft net zo spectaculair en opwindend te zijn als de maand augustus. Sportfans over de hele wereld kunnen uitkijken naar een verscheidenheid aan spannende evenementen. Van gedenkwaardige overwinningen tot opmerkelijke prestaties, september is perfect geschikt om wereldwijd sportief entertainment van topklasse te bieden.

De meest opwinnende voetbalstadion | bwin infographic

De meest opwindende voetbalstadions

Het spannende 2-2 gelijkspel van Paaszondag tussen Liverpool en Arsenal zorgde ervoor dat Anfield opnieuw zijn naam eer aan deed als een van de meest intimiderende plaatsen om te bezoeken in het wereldvoetbal. Dit zijn de meest opwindende voetbalstadions.

X