De beroemde meervoudige pensioenen in de geschiedenis van de sport | bwin
De beroemde meervoudige pensioenen in de geschiedenis van de sport | bwin

Top 10 meervoudige pensioneringen in de sport

De voormalige nummer één van de wereld, Caroline Wozniacki, heeft aangekondigd dat ze na drie jaar met pensioen te zijn geweest, van plan is om terug te keren naar het tennis en is de nieuwste atlete die een bekende sportieve comeback plant.

Wozniacki, die de Australian Open van 2018 won en twee keer finalist was op de US Open in 2009 en 2014, mikt op haar Grand Slam-comeback op Flushing Meadows later dit jaar.

Veel sportsterren vóór haar zijn gestopt, maar uiteindelijk later teruggekeerd. Om de laatste sportieve comeback op hoog niveau te vieren, hebben we teruggekeken naar de 10 andere topsporters die gewoon niet weg konden blijven van de sport die ze liefhadden.

Dankzij moderne voeding en trainingsregimes zijn steeds meer atleten in staat om hun carrière te verlengen tot ver voorbij wat normaal gesproken mogelijk wordt geacht, maar uiteindelijk haalt de tijd iedereen in.

Er staat nog steeds een lange lijst met gedecoreerde veteranen die binnenkort met pensioen kunnen gaan – zoals Tiger Woods, Rafael Nadal en Frankie Dettori – maar eenmaal met pensioen, hoeveel van hen kunnen de drang weerstaan om nogmaals in de schijnwerpers te staan?

Blijf steeds up-to-date en volg bwin ook op Instagram, Facebook en Twitter.

X