Sport Voorspellingen » Voetbal » Nations League
Winnaar Nations League 2023, voetbalweddenschappen

Winnaar Nations League: Nederland is favoriet in eigen land

De derde editie van de UEFA Nations League loopt ten einde en de vier overgebleven teams maken zich op voor de halve finales op 14 en 15 juni. Nederland, Spanje, Italië en Kroatië zijn de vier titelkandidaten, met Nederland als favoriet. De slotfase van het toernooi vindt plaats in Nederland, met de halve finales in Rotterdam en Enschede en de finale op 18 juni in Rotterdam.

Kroatië vs. Spanje, voetbalweddenschappen

Kroatië – Spanje: Spanje is torenhoog favoriet om de Nations League te winnen

De spanning stijgt in de finale van de Nations League 2023, waar Kroatië en Spanje tegenover elkaar staan. Beide teams hebben indrukwekkende prestaties geleverd in de halve finales en zullen nu alles geven om de felbegeerde titel te winnen. Laten we eens kijken naar de vooruitzichten van deze spannende wedstrijd.

De noteringen van Benfica-Braga zijn duidelijk ten voordele van de thuisploeg.

België – Wales: de Belgen willen in het zog van Nederland blijven

België startte de huidige Nations League-campagne met een 1-4 uitnederlaag op het veld van Nederland. Vijf dagen later konden de Rode Duivels zich herpakken door met 6-1 thuis te winnen van het Polen van Robert Lewandowski maar op de derde speeldag raakten de Belgen niet verder dan een 1-1 gelijkspel op het veld van Wales. In Polen werd vervolgens met 0-1 gewonnen waardoor de troepen van Roberto Martinez met 7 punten op de tweede plaats staan.

X