Gareth Bale
Gareth Bale

Nederland – Wales: kan Oranje zijn leidersplaats verstevigen?

Odds: 12/06/2022

De vierde wedstrijd in Groep 4 van League A van de derde editie van de Nations League. Nederland neemt het thuis op tegen Wales.

Wedden op Nederland – Wales. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Oranje.

Nederland liet het liggen tegen Polen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.37.

De Nederlanders lieten voor de eerste keer op deze editie van de Nations League punten liggen nadat het niet verder raakte dan een 2-2 gelijkspel thuis tegen Polen. De Polen stonden na 49 minuten op een 0-2 voorsprong maar slechts 5 minuten later stonden de Nederlanders opnieuw op gelijke hoogte. Onze noorderburen kregen nog een penalty in de 90e minuut voor handspel maar Depay miste vanop de 11-meter nadat de Barcelona-spits te mooi wilde besluiten.

Nederland wil naar de Final Four van de Nations League en kan opnieuw een grote stap zetten richting de halve finales door te winnen thuis tegen laatste in de stand Wales. Een makkelijke overwinning voor de troepen van Louis van Gaal? Zet in op ‘Nederland / Nederland’ en win 2.05 keer je inzet terug.

Wales pakte een puntje tegen België

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 8.50.

Wales slaagde er op de derde speeldag in om een puntje te pakken thuis tegen nummer twee van de wereld België. De Rode Duivels kwamen na 51 minuten op voorsprong na een doelpunt van Youri Tielemans maar via invaller Brennan Johnson konden de Welshmen alsnog op gelijke hoogte komen in het slot van de wedstrijd. Wales snoept zo opnieuw punten af van België en blijft zo het zwarte beest van de Rode Duivels.

Wales pakt zo zijn eerste puntje in deze editie van de Nations League, maar moet nog minstens 3 punten pakken in de resterende 3 wedstrijden om niet naar de League B te degraderen. Kan Wales ook iets pakken in Nederland? Zet in op ‘X of Wales’ en win 3.00 keer je inzet terug.