Ligue 1 winnaar, voetbalweddenschappen
Ligue 1 winnaar, voetbalweddenschappen

Ligue 1: veel kanshebbers voor de vierde plaats

Odds op: 9 mei

Paris Saint-Germain is de nieuwe kampioen in de Franse voetbalcompetitie. Echter, wat betreft de Europese plaatsen, is de Franse voetbalcompetitie nog steeds open en niets is gegarandeerd. Hier zijn enkele punten om te overwegen voor het einde van het seizoen 2023/24.

Clubs zoals Olympique Marseille, AS Monaco, RC Lens, Olympique Lyon en Lille OSC zullen niet gemakkelijk opgeven. Wedden op de Ligue 1 doe je samen met bwin. Deze teams hebben uiteenlopende prestaties laten zien, en elke wedstrijd is cruciaal voor hun positie in het klassement. Laten we alert blijven op toekomstige resultaten!

Elk van deze teams heeft zijn eigen ambities en kwaliteiten, en ze zijn klaar om te strijden voor de felbegeerde titel van Franse voetbalcompetitie, als we PSG niet meerekenen. Op dit moment is het niet meer mogelijk om bij bwin op PSG te wedden. Je kunt wel wedden op de kampioen zonder PSG!

PSG heeft een voorsprong van 10 punten

Paris Saint-Germain staat momenteel bovenaan in de Ligue 1 met meer dan 9 punten voorsprong. De nieuwe kampioen is dan ook al bekend.

Met een mix van jong talent en ervaren internationals blijft PSG een dominante kracht in het Franse voetbal. Hun prestaties weerspiegelen de combinatie van individueel talent en een sterke teamgeest, waardoor ze geduchte tegenstanders zijn in de strijd om het kampioenschap in Frankrijk.

Zullen ze zich echter blijven geven tot aan het einde van het seizoen? Rekening houdend met de teleurstellende uitschakeling in de Champions League.

Wedden op de Ligue 1 doe je samen met bwin

AS Monaco wil vice-kampioen worden

AS Monaco is al eens kampioen geweest van de Franse voetbalcompetitie en beschikt over een jong en veelbelovend team. De Monegasken bezetten al weken een podiumplaats in de Ligue 1-stand. Ze hebben tot nu toe een solide prestatie laten zien, maar de Franse voetbalcompetitie is fel. Op 21 april 2024 is er een belangrijke wedstrijd tegen Stade Brestois 29 gevolgd door een andere wedstrijd op 24 april tegen Lille!

Kan Monaco de titel winnen zonder dat PSG meegerekend wordt? Monaco heeft een odd van 1.30 om vice-kampioen te worden.

Monaco is soms wankel geweest, zoals bij het verlies tegen Lyon, maar ze hebben de op een na beste aanval in de competitie.

Brest wil voor een stunt zorgen

Stade Brestois zet zijn indrukwekkende campagne in de Franse voetbalcompetitie voort. Onder leiding van de raadselachtige Eric Roy, staan de Piraten hoog in het klassement en hebben ze een sterke teamgeest die hen in staat stelt om volgend seizoen in de Champions League te spelen. Ze krijgen een kans van 1.01 om in de top vier te eindigen en op 13.00 om dit seizoen alsnog tweede te worden.

Zoals vele wedstrijden dit seizoen, is hun scenario met weinig doelpunten bekend in Bretagne. Aangemoedigd door hun trouwe aanhang, hebben de prestaties van Roy’s team wenkbrauwen doen fronsen in Frankrijk, waarbij voetbalfans een opmerkelijke verzameling spelers hebben geïdentificeerd onder leiding van een indrukwekkende manager.

Lille heeft superieure techniek

LOSC Lille won het kampioenschap in 2020/21. Ze hebben op dit moment opnieuw een competitief team en willen volgend seizoen opnieuw Europees spelen. De op een na beste doelpuntenmaker van de Ligue 1, Jonathan David, is in vorm en maakt nog steeds deel uit van de favorieten om de topscorer te worden met een quotering van 101.00.

Wat betreft het team van Fonseca, Lille staat op 1.16 om in de top 4 te eindigen. Les Lillois domineren hun tegenstander momenteel op het speelveld en het technische niveau dat door de spelers wordt getoond, is indrukwekkend.

Lille is uit de groep gekomen en is nu duidelijk de favoriet om tussen de tweede en de vierde plaats te eindigen, vooral na hun demonstratie tijdens de 3-1 overwinning tegen Marseille. Ze zijn de afgelopen maanden in topvorm geweest en hebben snel gereageerd na hun uitschakeling in de Conference League.

Nice wil Europees voetbal pakken

Aan het begin van het seizoen was Nice het team waar iedereen bang voor was. Nice was de grote favoriet om de extra plaats in de Champions League te bemachtigen, ondersteund door hun solide verdediging. Maar de kleedkamer van het team van Farioli lijkt te zijn geïmplodeerd en het team hoopt nu op de Europa League volgend seizoen.

OGC Nice, dat in de top 4 eindigt, staat genoteerd op 51.00. Nice heeft vier punten achterstand op de vierde plaats, maar maakt dus wel nog een kans. Het team heeft een match minder gespeeld dan Lille.

Wie degradeert naar de Ligue 2

Het team onderaan de ranglijst, Clermont Foot, was vrij competitief gedurende het hele seizoen en wordt zelden overtroefd. Les Clermonts (25 punten, -28) hebben nu echter 7 punten minder dan Le Havre en is bijna zeker van de degradatie.

Lorient lijkt de tweede te zijn om te degraderen met een notering van 1.08. De Merlus zitten in een donkere periode en lijden nederlaag na nederlaag.

Metz (29 punten, -20) heeft onlangs twee opeenvolgende overwinningen behaald en staat op de plaats voor de play-offs. Les Messins staan genoteerd op 1.90 om te degraderen.

Le Havre (32 punten, -9) boekte een broodnodige overwinning en bevinden zich net boven de degradatiestreep. HAC staat genoteerd op 19.00 om te degraderen.

Toon andere wedopties

X