België - Roemenië, EK 2024, voetbalweddenschappen

België – Roemenië: de Rode Duivels moeten de 3 punten pakken

Op de tweede speeldag van Groep E in het Europees Kampioenschap 2024 neemt België het op tegen Roemenië. Het belooft een spannende confrontatie te worden in Keulen, waarbij beide teams verschillende motivaties hebben na hun eerste wedstrijden. België zal erop gebrand zijn om te herstellen van hun nederlaag tegen Slowakije, terwijl Roemenië met vertrouwen de strijd aangaat na hun overtuigende overwinning op Oekraïne.

Nederland - Frankrijk, EK 2024, voetbalweddenschappen

Nederland – Frankrijk: welk team neemt een optie op de knock-outfase?

Op de tweede speeldag van Groep D in het EK 2024 in Duitsland staat een spannende ontmoeting tussen Nederland en Frankrijk op het programma. Beide ploegen hebben hun openingswedstrijden gewonnen en willen nu hun plaats in de knock-outfase veiligstellen. Deze wedstrijd belooft een spektakel te worden met twee van Europa’s topteams die het tegen elkaar opnemen.

volgende wedstrijd rode duivels

Volgende wedstrijd Rode Duivels: wanneer speelt België?

Elke vier jaar komen de beste landen in het Europese voetbal samen om de winnaar van het EK te bepalen. België is een van de outsiders, maar daarvoor zijn er nog verschillende vriendschappelijke wedstrijden om de spelersgroep te verfijnen en het jaar 2024 zal ook worden onderbroken door zes Nations League-wedstrijden.

België - Slowakije, EK 2024, voetbalweddenschappen

België – Slowakije: kunnen de Rode Duivels hun openingswedstrijd meteen winnen?

Op de eerste speeldag van Groep E in het EK 2024 neemt België het thuis op tegen Slowakije. Beide teams beginnen aan hun toernooi in Frankfurt en hopen de competitie met drie punten te starten. Voor België lijkt dit een relatief eenvoudige opener tegen de laagst gerangschikte natie in hun groep, terwijl Slowakije op zoek is naar een verrassende start.

Duitsland - Schotland, EK 2024, voetbalweddenschappen

Duitsland – Schotland: kunnen de Duitsers hun openingsmatch winnen?

Op 14 juni 2024 begint het EK 2024 in Duitsland met de openingswedstrijd tussen gastland Duitsland en Schotland in de Fußball Arena München. Als gastland hoefde Duitsland niet deel te nemen aan de kwalificatierondes, maar heeft het de afgelopen 18 maanden talloze oefenwedstrijden gespeeld om momentum op te bouwen richting het toernooi. Schotland plaatste zich als tweede in Groep A tijdens de kwalificatie, waarbij het slechts één van hun acht wedstrijden verloor (uit tegen Spanje). Deze ontmoeting belooft een interessante strijd te worden tussen een traditioneel sterke grootmacht en een ambitieuze underdog.

Kroatië vs. Spanje, voetbalweddenschappen

Kroatië – Spanje: Spanje is torenhoog favoriet om de Nations League te winnen

De spanning stijgt in de finale van de Nations League 2023, waar Kroatië en Spanje tegenover elkaar staan. Beide teams hebben indrukwekkende prestaties geleverd in de halve finales en zullen nu alles geven om de felbegeerde titel te winnen. Laten we eens kijken naar de vooruitzichten van deze spannende wedstrijd.

Euro 2020 winner predictions: Belgium can overcome postponement BEFR

Voorspellingen en tips EK 2020: het uitstel zou weleens in het voordeel van België kunnen spelen

Het is zover: zoals verwacht heeft de UEFA besloten om het Europees kampioenschap met één jaar uit te stellen. Het EK 2020 zal dus uiteindelijk plaatsvinden tussen 11 juni en 11 juli 2021. In dit artikel zullen we het hebben over de geüpdatete odds.

X