Nederland neemt het op tegen Engeland op het EK in 2024.

Nederland – Engeland: kan Oranje de finale halen?

Het Europees Kampioenschap 2024 in Duitsland nadert zijn climax met de halve finales. Nederland en Engeland staan tegenover elkaar in een wedstrijd die bol staat van spanning en verwachting. Beide teams hebben wat gelukt gekend maar zijn nu vastbesloten om de finale te bereiken. Laten we eens kijken naar hun recente prestaties en wat we kunnen verwachten van deze titanische confrontatie.

Welk team wint het EK voetbal?

Euro 2024: de kwartfinales gaan van start

Deze rangschikking houdt rekening met hun prestaties in de groepsfase, hun potentieel voor verbetering en hun positie in de knock-outronde. Het scheve karakter van deze tabel, met grootmachten als Spanje, Duitsland, Portugal en Frankrijk aan de ene kant, maakt het van cruciaal belang om de weg van elk team naar de finale te begrijpen.

Portugal - Frankrijk, EK 2024, voetbalweddenschappen

Portugal – Frankrijk: de Fransen zullen de Portugezen de bal geven

Voor de derde keer op rij ontmoeten Portugal en Frankrijk elkaar op een Europees kampioenschap. Op Euro 2020 eindigde hun groepswedstrijd in een gelijkspel, terwijl Portugal Frankrijk met 1-0 versloeg in de finale van Euro 2016. Beide teams zijn nu nog drie overwinningen verwijderd van het veroveren van de trofee in Duitsland, maar hebben tot nu toe wisselvallige prestaties laten zien. De wedstrijd vindt plaats op vrijdag 5 juli om 20:00 uur in het Volksparkstadion in Hamburg.

Nederland - Turkije, EK 2024, voetbalweddenschappen

Nederland – Turkije: gaat Oranje naar de halve finales?

Nederland en Turkije staan tegenover elkaar in de kwartfinales van het EK 2024 in het Olympiastadion in Berlijn. Beide teams hebben een spannende weg afgelegd om dit stadium van het toernooi te bereiken. Nederland, na een sterke overwinning op Roemenië, en Turkije, na een indrukwekkende zege op Oostenrijk, zullen strijden voor een plek in de halve finales.

Spanje - Duitsland, EK 2024, voetbalweddenschappen

Spanje – Duitsland: een finale uit het boekje.

De kwartfinales van het EK 2024 beloven een spektakelstuk te worden, met Spanje die het opneemt tegen gastland Duitsland in de MHPArena in Stuttgart. Beide teams hebben tot nu toe een indrukwekkend toernooi achter de rug, en de wedstrijd belooft een hoogtepunt te worden van techniek, tactiek en intensiteit.

Engeland - Zwitserland, EK 2024, voetbalweddenschappen

Engeland – Zwitserland: de Engelsen konden nog niet overtuigen

Engeland en Zwitserland staan tegenover elkaar in de kwartfinales van het EK 2024 in de Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf. Engeland, dat met moeite de groepsfase en de achtste finales overleefde, treft een Zwitserland dat tot nu toe stabiel en overtuigend heeft gespeeld. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 6 juli om 17:00 uur.

Frankrijk - België, EK 2024, voetbalweddenschappen

Frankrijk – België: kan Frankrijk de favoriet uitschakelen?

De confrontatie tussen Frankrijk en België vindt plaats op maandag 1 juli in de Düsseldorf Arena in Düsseldorf. Dit duel belooft een van de meest spannende en beladen wedstrijden van de achtste finales te worden. Beide teams hebben een rijke voetbalgeschiedenis en een schat aan talent, maar hebben ook hun eigen uitdagingen en struikelblokken gekend tijdens dit toernooi.

volgende wedstrijd rode duivels

Volgende wedstrijd Rode Duivels: wanneer speelt België?

Elke vier jaar komen de beste landen in het Europese voetbal samen om de winnaar van het EK te bepalen. België is een van de outsiders, maar daarvoor zijn er nog verschillende vriendschappelijke wedstrijden om de spelersgroep te verfijnen en het jaar 2024 zal ook worden onderbroken door zes Nations League-wedstrijden.

Engeland - Slowakije, EK 2024, voetbalweddenschappen

Engeland – Slowakije: kan Engeland eindelijk imponeren?

Op zondagavond 30 juni zal Engeland het opnemen tegen Slowakije in de 1/8e finale van het EK 2024 in het Gelsenkirchen Stadion. Engeland, dat de verwachtingen en druk van de natie op zich voelt, zal hopen hun weg naar de kwartfinales te boeken tegen Slowakije. Met een mogelijke confrontatie tegen Italië of Zwitserland in het vooruitzicht.

België - Roemenië, EK 2024, voetbalweddenschappen

België – Roemenië: de Rode Duivels moeten de 3 punten pakken

Op de tweede speeldag van Groep E in het Europees Kampioenschap 2024 neemt België het op tegen Roemenië. Het belooft een spannende confrontatie te worden in Keulen, waarbij beide teams verschillende motivaties hebben na hun eerste wedstrijden. België zal erop gebrand zijn om te herstellen van hun nederlaag tegen Slowakije, terwijl Roemenië met vertrouwen de strijd aangaat na hun overtuigende overwinning op Oekraïne.

Nederland - Frankrijk, EK 2024, voetbalweddenschappen

Nederland – Frankrijk: welk team neemt een optie op de knock-outfase?

Op de tweede speeldag van Groep D in het EK 2024 in Duitsland staat een spannende ontmoeting tussen Nederland en Frankrijk op het programma. Beide ploegen hebben hun openingswedstrijden gewonnen en willen nu hun plaats in de knock-outfase veiligstellen. Deze wedstrijd belooft een spektakel te worden met twee van Europa’s topteams die het tegen elkaar opnemen.

X