Sport Voorspellingen » Andere sporten
Sportkalender 2023 | bwin

De kalender met onmisbare sportevenementen in september 2023

De zomer van 2023 is in volle gang en de sportkalender van september belooft net zo spectaculair en opwindend te zijn als de maand augustus. Sportfans over de hele wereld kunnen uitkijken naar een verscheidenheid aan spannende evenementen. Van gedenkwaardige overwinningen tot opmerkelijke prestaties, september is perfect geschikt om wereldwijd sportief entertainment van topklasse te bieden.

Alcaraz - Zverev, sportweddenschappen

Alexander Zverev vs Carlos Alcaraz: de kwartfinale om te volgen op de US Open 2023

Alexander Zverev, 12e op de ATP-ranking, bereidt zich voor om de nummer één van de wereld, Carlos Alcaraz, te confronteren in de kwartfinale van de US Open. Alexander Zverev zegevierde in een intense wedstrijd onder zeer vochtige omstandigheden tegen Jannik Sinner, waarbij hij de overwinning behaalde in vijf sets, met een beslissende set van 6-3.

Vuelta Winner, sportweddenschappen

Wie wint de Vuelta in 2023?

Op zaterdag 26 augustus gaat de 78e editie van de Vuelta a España van start in Barcelona, Spanje, als de derde en laatste grote ronde van het jaar. De geschiedenis van de Ronde van Spanje gaat terug tot haar oprichting in 1935. Hoewel het vaak in de schaduw staat van de Giro d’Italia en de Tour de France, heeft de Vuelta door de jaren heen een rijke geschiedenis opgebouwd met legendarische winnaars en epische gevechten in het hooggebergte en de winderige vlaktes van Spanje.

X