Over bwin news: een website met analyses voor sportweddenschappen

bwin news biedt jou informatieve artikels rond de grote sportevenementen, maar ook boeiende infografieken over jouw lievelingssporten.

Voor de voetbalfans onder jullie publiceren wij analyses voor alle wedstrijden van de Jupiler Pro League. Daarnaast focussen we op de belangrijke matchen uit de grote nationale Europese competities (Premier League, Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie). We volgen ook de internationale competities (Champions League, Europa League, Wereldbeker, Euro) op de voet.

Bij bwin besteden de redacteurs ook aandacht aan tal van andere sporten. Zo worden de grote tennistoernooien, de wielerkoersen, maar ook basketbal, motorsport (F1 en Moto GP) en bokswedstrijden allemaal onder de loep genomen.

Ons informatieplatform is een filiaal van bwin, dat wereldwijd één van de allergrootste maatschappijen voor sportweddenschappen is. bwin biedt dagelijks 20000 sportweddenschappen aan, die niet minder dan 90 verschillende sporten bestrijken. Bwin news is de ultieme hulpbron voor de liefhebbers van sportweddenschappen – browse door de website en gebruik de veelheid van handige gegevens en analyses om jouw winstkansen te vermenigvuldigen!

De voornaamste analyses van voetbalwedstrijden en -competities

Wij volgen ook tal van andere sporten op de voet

X