Super Combi!

Krijg tot maar liefst €25 terug als 1 selectie u in de steek laat!

Heeft u ooit een voetbal combi weddenschap verloren omdat één selectie in niet wist te winnen? Met onze Super Combi promotie zult u dat frustrerende gevoel nooit meer hebben! Als u uw 5 (of meer) selectie combi weddenschap verliest doordat één team niet wist te winnen geven wij u uw inzet terug, tot maar liefst €25, klik hier voor meer informatie.


Online wedden op de ATP en WTA Tours

Spannend in Miami!

We zitten in een van de belangrijkste weken in het tennisseizoen bij zowel de ATP als WTA Tours en het wordt zeer spannend in Miami! De Britten maakten de laatste weken weinig indruk, maar Johanna Konta komt langzaam maar zeker in vorm en kijkt nu Simone Halep in de ogen. Ondertussen is Venus Williams niet van plan Angelique Kerber een kans te gunnen!

Wedden in real time

Blijf scherp tot de laatste seconde!

Klaar voor de start... af! Alles begint met de live wedden-service van bwin! Wie krijgt de eerste vrije trap, wie wint de derde wedstrijd en wie is de snelste van allemaal?

Speel, kras, win!

Cash, punten & pokerbonussen

Card Rush is in april terug met 1.000.000 krasloten en waanzinnige prijzen!

HO7_0744_2017_bSPIN_Spring

bSPRING

Een wiel. Heel veel Lenteprijzen!

Draai aan het bSPRING wiel en laat de winter achter u met mooie dagprijzen!

HO6_6705_2016_CashOutLaunch_ALL

Onze nieuwe feature: Cash Out! Cash Out!

Houd zelf controle over uw weddenschappen!

Laat uw weddenschappen uitbetalen wanneer u dat wilt! Tijdens een evenement of zelfs daarvoor. Optimaliseer uw winst, minimaliseer uw verlies en houd zelf controle over uw weddenschappen met Cash Out!

Games Jackpots

Eén draai kan alles veranderen!

Honderdduizenden zitten al in de jackpot! Maak even tijd voor onze games en profiteer mee!

HO7_7077_2016_H07LiveDealerRoulette_EN

Live interactie, live vermaak.

Ervaar het verschil!

Kies uw dealer & uw game en geniet van de unieke sfeer bij ons Live Roulette.

De uitvoerder van deze website is CASINO KURSAAL OOSTENDE SA, een onderneming geregistreerd in België onder ondernemingsnummer BE 0414.052.319 en is gevestigd te Kursaal-Oosthelling 12, 8400 Oostende, België. Licentienummer A + 8085.
Online wedden wordt uitgevoerd door CKO Betting NV, een onderneming geregistreerd in België onder ondernemingsnummer BE 0817.340.410 en is gevestigd te Kursaal-Oosthelling 12 8400 Oostende, België. Licentienummer FA + 119162.