Sport Voorspellingen » Voetbal » EK 2024 » EK 2024: Groep E

EK 2024: Groep E

België - Roemenië, EK 2024, voetbalweddenschappen

België – Roemenië: de Rode Duivels moeten de 3 punten pakken

Op de tweede speeldag van Groep E in het Europees Kampioenschap 2024 neemt België het op tegen Roemenië. Het belooft een spannende confrontatie te worden in Keulen, waarbij beide teams verschillende motivaties hebben na hun eerste wedstrijden. België zal erop gebrand zijn om te herstellen van hun nederlaag tegen Slowakije, terwijl Roemenië met vertrouwen de strijd aangaat na hun overtuigende overwinning op Oekraïne.

België - Slowakije, EK 2024, voetbalweddenschappen

België – Slowakije: kunnen de Rode Duivels hun openingswedstrijd meteen winnen?

Op de eerste speeldag van Groep E in het EK 2024 neemt België het thuis op tegen Slowakije. Beide teams beginnen aan hun toernooi in Frankfurt en hopen de competitie met drie punten te starten. Voor België lijkt dit een relatief eenvoudige opener tegen de laagst gerangschikte natie in hun groep, terwijl Slowakije op zoek is naar een verrassende start.

Euro 2020 winner predictions: Belgium can overcome postponement BEFR

Voorspellingen en tips EK 2020: het uitstel zou weleens in het voordeel van België kunnen spelen

Het is zover: zoals verwacht heeft de UEFA besloten om het Europees kampioenschap met één jaar uit te stellen. Het EK 2020 zal dus uiteindelijk plaatsvinden tussen 11 juni en 11 juli 2021. In dit artikel zullen we het hebben over de geüpdatete odds.

Wie is de meest efficiënte doelpuntenmaker in aanloop naar het EK 2020?

Wie is de meest efficiënte doelpuntenmaker in aanloop naar het EK 2020?

De kwalificatiecampagne voor het EK 2020 is nu afgelopen. Tijd om te kijken wie de meest efficiënte doelpuntenmaker is geweest in de aanloop naar het Europees kampioenschap. Het toernooi start op 12 juni en vindt plaats in 12 verschillende Europese steden.

X