Copa America

Copa America 2024: Argentinië en Brazilië favoriet op het Zuid-Amerikaanse toernooi

Dit is het evenement waar Argentinië opnieuw wil winnen. Ze wonnen het laatste evenement in 2021 en zijn in zeven opeenvolgende Copa America-evenementen in de top drie geëindigd. Brazilië bereikte de finale van de laatste twee evenementen en zal dus opnieuw mikken op de titel. Uruguay is de grootste outsider.

Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund, voetbalweddenschappen

Volgende wedstrijd Rode Duivels: wanneer speelt België?

Elke vier jaar komen de beste landen in het Europese voetbal samen om de winnaar van het EK te bepalen. België is een van de outsiders, maar daarvoor zijn er nog verschillende vriendschappelijke wedstrijden om de spelersgroep te verfijnen en het jaar 2024 zal ook worden onderbroken door zes Nations League-wedstrijden.

Union - Eintracht Frankfurt, Conference League voetbalweddenschappen

Union SG – Eintracht Frankfurt: kan Union de terugwedstrijd spannend houden?

In de schijnwerpers van de UEFA Conference League Play-Offs staat een fascinerende ontmoeting gepland tussen Union Saint-Gilloise en Eintracht Frankfurt. Met beide teams die strijden voor een plek in de volgende ronde, belooft dit duel een spannende confrontatie te worden. Union Saint-Gilloise, met een indrukwekkende reeks thuisoverwinningen, gaat de strijd aan tegen een Eintracht Frankfurt team dat bekend staat om hun veerkracht in uitwedstrijden.

Champions League 2023/2024: De Groep des Doods | bwin

Volgende wedstrijd van Club Brugge: Volg de agenda van blauw-zwart

Er staan nog vijf wedstrijden op het programma van Club Brugge tot het einde van het reguliere seizoen van de Pro League. Standard zal twee wedstrijden thuis spelen en drie keer op verplaatsing. Brugge wil al zijn wedstrijden winnen om zo dichtbij Union te kunnen komen. Blauw-zwart is bijna zeker van Play-Off I, maar droomt natuurlijk van een nieuwe titel.

Arsenal - Sevilla, UEFA Champions League, voetbalweddenschappen

Ivoorkust – Nigeria: De revanche van Groep A

Na een toernooi vol succes en verrassende resultaten kunnen de supporters van Ivoorkust zich nu opmaken voor een confrontatie met de zwaargewichten tegen Nigeria, na een toernooi die al verschillende dramatische wendingen heeft gekend.

Anwerp - Club Brugge, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Antwerp – Club Brugge: kan blauw-zwart zich herpakken na de 3-3 tegen KVK?

De confrontatie tussen Antwerp en Club Brugge op de 25e speeldag van de Jupiler Pro League belooft een spannende strijd te worden. Antwerp boekte een nipte overwinning tegen Standard met een 1-0 score met een doelpunt van Mahamadou Doumbia, terwijl Club Brugge een tumultueuze 3-3 gelijkspel tegen KV Kortrijk beleefde, waarbij ze een late gelijkmaker incasseerden.

X