KRC Genk - Club Brugge, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
KRC Genk - Club Brugge, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

KRC Genk – Club Brugge: de laatste wedstrijd voor Ronny Deila?

Odds op: 29 februari

De 28e speeldag van de Jupiler Pro League. KRC Genk neemt het thuis op tegen Club Brugge.

Op de 28e speeldag van de Jupiler Pro League staat een topaffiche op het programma: KRC Genk ontvangt thuis Club Brugge. Deze confrontatie tussen twee van de meest succesvolle teams in de Belgische voetbalcompetitie belooft een spektakel te worden vol spanning en strijd om cruciale punten.

Terwijl Genk zal proberen hun thuisvoordeel te benutten, is Club Brugge vastberaden om op vreemde bodem te laten zien dat ze niet voor niets meerdere malen de landstitel hebben gewonnen. Deze wedstrijd is meer dan alleen een strijd om de drie punten; het is een duel dat kan bepalen over deelname aan PO1.

Wedden op KRC Genk – Club Brugge. De noteringen zijn in het voordeel van de Genkenaars.

KRC Genk wil de drie punten thuishouden

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.87.

KRC Genk, met hun thuisbasis in de Cegeka Arena, heeft zich dit seizoen bewezen als een geduchte tegenstander. Hun vermogen om in de laatste minuten van de wedstrijd te scoren, vooral tussen de 76-90 minuten, toont hun doorzettingsvermogen en ‘nooit opgeven’ mentaliteit.

Dit seizoen hebben ze echter uitdagingen gekend, zoals blijkt uit de 5 rode kaarten die ze hebben ontvangen, het hoogste aantal in de Pro League tot nu toe.

Toch heeft Genk’s top scorer, Toluwalase Emmanuel Arokodare, met 8 doelpunten een sleutelrol gespeeld in hun aanval, ondersteund door Bilal El Khannouss met de meeste assists (5). Hun thuisrecord dit seizoen is gemengd met 5 overwinningen, 6 gelijke spelen en 2 nederlagen, wat aangeeft dat ze thuis niet onverslaanbaar zijn.

Kan Genk over Brugge springen en een stap richting PO1 zetten? Zet in op ‘KRC Genk / KRC Genk’ en win 4.40 keer je inzet terug.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

Club Brugge is in crisis

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.30.

Club Brugge, aan de andere kant, slaagt er meestal in doelpunten te scoren met ten minste één doelpunt in hun laatste 13 wedstrijden, een getuigenis van hun aanvallende kracht. Ze scoren vaak tussen de 61-75 minuten, wat hun vermogen toont om in de tweede helft druk uit te oefenen en het spel naar hun hand te zetten.

Igor Thiago, met 16 doelpunten, en Maxime De Cuyper, met 7 assists, zijn cruciaal geweest voor Brugge’s succes voor het doel. Club Brugge heeft dit seizoen een betere algemene prestatie geleverd dan KRC Genk, wat hen lichte favorieten maakt in deze ontmoeting.

Blauw-zwart verloor op woensdag op het veld van Union (2-0) en ligt zo uit de Beker. De Bruggelingen moeten daarom winnen van KRC Genk met het oog op een plaatsje in de Champions Play-Offs. Als Brugge een nieuwe nederlaag oploopt, lijkt dit ook de laatste wedstrijd van Ronny Deila te gaan worden.

Kan Brugge minstens een puntje pakken? Zet in op ‘X of Club Brugge’ en win 1.40 keer je inzet terug.

Onderlinge duels

Club Brugge 1-1 KRC Genk

Club Brugge 1-3 KRC Genk

KRC Genk 3-1 Club Brugge

KRC Genk 3-1 Club Brugge

Toon andere wedopties

X