Zweden – Polen: Zweden staat verrassend aan de leiding in Groep E

Odds op: 20/06/2021

Stadion: Krestovsky Stadium

Datum en uur: 23/06/2021 – 16:00

TV: Sporza

De groepsfase van het EK voetbal. Zweden heeft 4 punten, Slowakije 3 punten, Spanje 2 punten en Polen staat op de laatste plaats met slechts 1 puntje.

Wed op Zweden – Polen. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van de Polen.

Zweden staat aan de leiding

De odd voor een overwinning van Zweden staat op 2.85.

Zweden won op vrijdag met 1-0 van Slowakije en staat zo voorlopig aan de leiding in Groep E. Emil Forsberg maakte in de 78ste minuut het enige doelpunt van de wedstrijd via een penalty. Alexander Isak van Real Sociedad creëerde nog enkele grote kansen in de tweede helft maar was niet efficiënt genoeg voor doel.

Zweden wil voor het eerst sinds 2004 de groepsfase overleven en met 4 punten lijkt het team op weg om zich te gaan plaatsen voor de knock-outfase. Als de Zweden een puntje kunnen pakken tegen Polen zijn ze zelfs zeker van de tweede plaats. Zweden won 4 van hun laatste 6 wedstrijden, verloor 1 wedstrijd en 1 wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Pakt Zweden groepswinst? Zet in op ‘Zweden to win to nil’ en win 4.25 keer je inzet terug.

Polen staat op de laatste plaats

De odd voor een overwinning van Spanje staat op 2.45.

Polen speelde 1-1 gelijk tegen Spanje en pakte zo zijn eerste puntje op het Europees kampioenschap deze zomer. Doelman Wojciech Szczesny zorgde er met enkele cruciale reddingen voor dat Spanje slechts één keer kon scoren en werd daarom tot man van de wedstrijd gekroond.

Polen kan zich nog steeds plaatsen voor de knock-outfase, maar moet dan winnen van Zweden. Polen won 2 van hun laatste 6 wedstrijden, verloor 1 wedstrijd en 3 wedstrijden eindigden in een gelijkspel. In de onderlinge duels met Zweden verloor Polen de laatste jaren elke keer.

Kan Polen doorstoten naar de 1/16de finales? Zet in op ‘X / Polen’ en win 6.00 keer je inzet terug.