Oekraïne – Oostenrijk: de strijd om de tweede plaats in Groep C

De groepsfase van het EK voetbal. Oekraïne neemt het in Groep C op tegen Oostenrijk. Nederland staat aan de leiding met 6 punten, Oekraïne en Oostenrijk hebben beide 3 punten en Noord-Macedonië heeft nog steeds 0 punten.

Wed op Oekraïne – Oostenrijk. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van Oekraïne.

Oekraïne had het moeilijk tegen Noord-Macedonië

De odd voor een overwinning van Oekraïne staat op 3.50.

Oekraïne pakte zijn eerste 3 punten tegen Noord-Macedonië nadat het de eerste groepswedstrijd had verloren van Nederland. De Oekraïners speelden een goede eerste helft met twee doelpunten maar maakten het zichzelf nog moeilijk na de rust. Ezgjan Alioski scoorde in minuut 57 voor Noord-Macedonië en zo bleef de wedstrijd tot het einde spannend.

Nederland is zo goed als zeker van groepswinst en Oekraïne en Oostenrijk spelen op de derde speeldag voor de tweede plaats. Oekraïne heeft zijn eerste driepunter op zak en heeft daarom aan een gelijkspel genoeg om de tweede plaats te pakken in Groep C.

Pakt Oekraïne de tweede plaats? Zet in op ‘Oekraïne of X’ en win 1.26 keer je inzet terug.

Oostenrijk wil de tweede plaats pakken

De odd voor een overwinning van Oostenrijk staat op 3.70.

Oostenrijk verloor op donderdag zijn tweede wedstrijd in Groep C met 2-0 van Nederland. De Nederlanders kwamen al na 10 minuten op voorsprong nadat Memphis Depay een penalty omzette na een overtreding van Alaba op Dumfries. De Oostenrijkers moesten daarom bijna de hele wedstrijd achtervolgen en slaagden er niet meer in de wedstrijd om te keren.

Oekraïne en Oostenrijk speelden slechts twee keer tegen elkaar en beide teams wonnen één keer. Het is echter bijna tien jaar geleden dat deze twee landen in 2012 voor het laatst tegen elkaar speelden in een vriendschappelijke wedstrijd.

Oostenrijk won tegen Noord-Macedonië voor de eerste keer ooit op een Europees kampioenschap en als het een tweede overwinning boekt in de groepsfase is het zeker van de tweede plaats in Groep C.

Pakt Oostenrijk de 3 punten tegen Oekraïne? Zet in op Oostenrijk to win to nil’ en win 5.50 keer je inzet terug.