Frankrijk vs. Nederland, voetbalweddenschappen, kwalificatie EK 2024
Frankrijk vs. Nederland, voetbalweddenschappen, kwalificatie EK 2024

Frankrijk – Nederland: de Fransen zijn favoriet in eigen huis

Odds op: 17/03/2023

De eerste speeldag in Groep B van de UEFA Euro 2024 kwalificatie. Frankrijk neemt het thuis op tegen Nederland. De andere landen in Groep B zijn Ierland, Griekenland en Gibraltar.

Wedden op Frankrijk – Nederland. De kansen zijn duidelijk in het voordeel van de Fransen.

Frankrijk verloor de WK-finale in Qatar

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.77.

Frankrijk verloor de finale van het WK in Qatar van het Argentinië van Messi na penalty’s (4-2). Kylian Mbappé maakte een hattrick, maar kon toch geen tweede WK-overwinning bijschrijven op zijn palmares.

De Fransen kunnen zich altijd plaatsen voor het EK, maar zijn de laatste jaren niet zo onoverwinnelijk. In de Nations League verloren Les Blues bijvoorbeeld van Kroatië en Denemarken.

De Fransen zijn natuurlijk altijd favoriet in eigen huis. Zet daarom in op ‘Frankrijk / Frankrijk’ en win 2.80 keer je inzet terug.

Nederland verloor van WK-winnaar Argentinië

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.90.

Nederland ging onder Louis van Gaal vol vertrouwen naar het WK, maar moest in de kwartfinales zijn meerdere erkennen in Argentinië. Oranje speelde een goede wedstrijd en kon een 2-0 achterstand ophalen, maar verloor uiteindelijk na het nemen van penalty’s. 

In Groep B zijn Frankrijk en Nederland de favorieten voor plaats één en twee en de Nederlanders kunnen een geweldige zaak doen door een puntje te pakken in Parijs. Zet in op ‘X of Nederland’ en win 1.93 keer je inzet terug.

Overzicht uitslagen

Laatste uitslagen:

Toon andere wedopties

X