Nederland - Polen: Oranje kan 9 op 9 pakken

Nederland – Polen: Oranje kan 9 op 9 pakken

De derde speeldag van de Nations League. Nederland neemt het thuis op tegen Polen.

Wedden op Nederland – Polen. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Nederlanders.

Nederland staat alleen aan de leiding

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.44.

Nederland won op woensdag nipt op het veld van Wales. De Nederlanders kwamen vroeg in de eerste helft op voorsprong via Teun Koopmeiners. Rhys Norrington-Davies zorgde in de 92e minuut voor de gelijkmaker, maar Wout Weghorst zorgde er met een rake kopbal voor dat de Welshmen niet lang mochten juichen.

De Nederlanders wonnen op de eerste speeldag met 1-4 op het veld van België en door de overwinning in Wales staat Oranje nu alleen aan de leiding met 6 punten. Polen en België hebben 3 punten en staan op een gedeelde tweede plaats.

Nederland speelde met een B-efltal tegen Wales en ook tegen Polen zullen enkele cruciale spelers rust krijgen. Kan Nederland toch winnen van Polen? Nederland kreeg telkens een doelpuntje tegen in zijn laatste twee wedstrijden. Zet daarom in op ‘Nederland wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.20.

Polen verloor met 6-1 van België

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 6.75.

Polen kwam na een half uur via topspeler Robert Lewandowski op voorsprong op het veld van België maar Polen-keeper Dragowski moest zich hierna toch nog 6 keer omdraaien. De Belgen hadden iets recht te zetten bij de thuisfans na de teleurstellende nederlaag thuis tegen Nederland en deden dit met veel verve.

Nu is het aan Polen om zich te herpakken na een zware nederlaag maar met Nederland krijgt het geen makkelijk team voorgeschoteld. De vraag is of Czesław Michniewicz zal kiezen om met zijn basiselftal te spelen of dat hij toch enkele spelers rust zal geven.

Kunnen de Biało-czerwoni zich herpakken tegen Nederland? Zet in op ‘X of Polen en win’ 2.75 keer je inzet terug.