Champions League finale
Champions League finale

Frankrijk – Kroatië: de Fransen staan in de degradatiezone

Odds: 11/06/2022

De vierde wedstrijd in Groep 1 van League A van de derde editie van de Nations League. Frankrijk neemt het thuis op tegen Kroatië.

Wedden op Frankrijk – Kroatië. De noteringen zijn in het voordeel van Frankrijk.

Frankrijk staat op de laatste plaats

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.57.

Frankrijk speelde op vrijdag voor de tweede keer op rij gelijk met 1-1 in de groepsfase van de Nations League. De Denen kwamen op voorsprong na 38 minuten na een doelpunt van Andreas Weimann maar Kylian Mbappé, die opnieuw op de bank begon, kon laat in de wedstrijd de gelijkmaker scoren. Na een eerste 1-0 nederlaag thuis tegen Denemarken en een 1-1 gelijkspel in Kroatië, herschikte Deschamps zijn team opnieuw en liet hij enkele basisspelers rusten.

Les Bleus konden nog niet winnen in de Nations League en zijn na een povere 2 op 9 weggezakt naar de laatste plaats, een degradatieplaats. De Fransen moeten daarom winnen thuis tegen Kroatië als ze opnieuw over Kroatië willen kunnen springen.

Kan Frankrijk zijn eerste overwinning boeken in de Nations League? Zet in op ‘Frankrijk wint en Kroatië scoort niet’. Deze odd staat op 2.35.

Kroatië won op het veld van Denemarken

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 6.00.

Kroatië won op de derde speeldag met het kleinste verschil op het veld van ploeg-in-vorm Denemarken. Mario Pašalic van Atalanta Bergamo maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. Na de nederlaag thuis tegen Denemarken (0-3) en het gelijkspel tegen Frankrijk pakken de Kroaten, tegenstander van België op het WK, nu hun eerste driepunter.

Kroatië en Frankrijk namen het ook tegen elkaar op in 2018, toen beide teams de finale van het WK speelden. De Fransen trokken toen aan het langste eind en werden wereldkampioen na een 1-2 overwinning. Kroatië kon nog nooit winnen van Frankrijk, het team verloor 6 keer en speelde 3 keer gelijk.

Kan Kroatië iets pakken van Frankrijk en de Fransen op de laatste plaats houden? Zet in op ‘X of Kroatië’ en win 2.37 keer je inzet terug.

Overzicht uitslagen:

Oostenrijk 1-1 Frankrijk

Denemarken 0-1 Kroatië

Toon andere wedopties

X