Italië vs. Engeland, voetbalweddenschappen, kwalificatie EK 2024
Italië vs. Engeland, voetbalweddenschappen, kwalificatie EK 2024

Italië – Engeland: welk team start met een overwinning aan de kwalificatiecampagne?

Odds op: 17/03/2023

De eerste speeldag in Groep C van de UEFA Euro 2024 kwalificatie. Italië neemt het thuis op tegen Engeland.

Wedden op Italië – Engeland. De kansen zijn min of meer in evenwicht.

Italië is de titelverdediger

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.50.

Italië won de vorige editie van het EK nadat het de finale won van Engeland. De Engelsen mistten 3 penalties en zo konden de Italianen hun tweede Europese titel vieren. De gli Azzurri slaagden er hierna echter niet in om zich te plaatsen voor de eindronde van het WK in Qatar nadat het er ook in Rusland niet bij was.

De beide teams speelden voor de laatste keer tegen elkaar in september van vorig jaar in de Final Four van de Nations League. De Italianen wonnen toen met 1-0. Hiervoor eindigden de 4 onderlinge duels telkens op een gelijkspel (120 minuten spelen in het geval van de EK-finale). Zet daarom in op ‘Italië of X’ en win 1.44 keer je inzet terug.

Engeland haalde de kwartfinales van het WK

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.60.

Engeland raakte op het WK in Qatar tot in de kwartfinales, waar het werd uitgeschakeld door latere finalist Frankrijk. De Engelsen willen graag nog eens een groot toernooi winnen maar de laatste toernooiwinst dateert ondertussen al van 1966, toen The Three Lions het WK wonnen.

Engeland heeft geen van de laatste zes uitwedstrijden tegen Italië in alle competities gewonnen en scoorde slechts één doelpunt in deze wedstrijden. Zet daarom in op ‘Italië wint en Engeland scoort niet’. Deze odd staat op 4.10.

Overzicht uitslagen

Laatse uitslagen:

Toon andere wedopties

X