Juventus vs. Inter Milaan, Serie A, voetbalweddenschappen
Juventus vs. Inter Milaan, Serie A, voetbalweddenschappen

Inter Milaan – Juventus: kan Inter zijn tweede plaats verstevigen?

Odds op: 14/03/2023

De 27e speeldag in de Serie A. Inter Milaan neemt het thuis op tegen Juventus.

Wedden op Inter Milaan – Juventus. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van Inter.

Inter pakte maar 3 op 9

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.95.

Inter Milaan verloor op de vorige speeldag met 2-1 op het veld van Spezia Calcio. Rode Duivel Lukaku scoorde de gelijkmaker vanop de elfmeter maar 4 minuten later kon Spezia alsnog de 3 punten thuishouden na ook een penaltyfout. Leider in de stand Napoli won zijn wedstrijd wel en zo is het verschil tussen de nummer één en twee opnieuw 18 punten. Niemand twijfelt er daarom nog aan dat de Napolitanen kampioen zullen worden aan het einde van het seizoen.

Internazionale moet zich daarom focussen op de tweede plaats, het hoogst haalbare dit seizoen. De troepen van Simone Inzaghi hebben echter maar één puntje meer dan Lazio en doen er daarom goed aan de 3 punten thuis te houden tegen Juventus.

Kan Inter thuis winnen van Juventus? Zet in op ‘Inter wint en Juventus scoort niet’. Deze odd staat op 3.00.

Juventus wil Europees spelen volgend seizoen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.00.

Juventus won op zondag thuis met 4-2 van Sampdoria. De Fransman Adrien Rabiot scoorde twee doelpunten en werd verkozen tot de man van de match. De Oude Dame wil volgend seizoen opnieuw Europees voetbal spelen maar door de puntenaftek is dit minder evident dit seizoen.

De troepen van Massimiliano Allegri staan momenteel op de zevende plaats en moeten over Atalanta kunnen springen om in de Conference League te kunnen aantreden volgend seizoen. Atalanta heeft op dit moment 4 punten meer en Juventus moet daarom een reeks overwinningen gaan neerzetten.

Juventus won de heenwedstrijd met 2-0 in eigen stadion en wil deze prestatie herhalen. Zet in op ‘Juventus wint en Inter scoort niet’. Deze odd staat op 6.00.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X