AC Milan vs. Lazio Roma, Serie A, voetbalweddenschappen
AC Milan vs. Lazio Roma, Serie A, voetbalweddenschappen

AC Milan – Lazio: Lazio wil zijn tweede plaats versterken

Odds op: 04/05/2023

De 34e speeldag Serie A. AC Milan neemt het thuis op tegen Lazio Roma. Lazio staat op de tweede plaats en wil volgend seizoen Champions League-voetbal spelen. AC Milan staat op de zesde plaats en strijdt om Europees voetbal volgend seizoen.

Wedden op AC Milan – Lazio Roma. De noteringen zijn in het voordeel van AC Milan.

AC Milan speelde twee keer op rij gelijk

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.88.

AC Milan speelde op de vorige speeldag 1-1 gelijk thuis tegen Cremonese. Tijdens die wedstrijd had AC Milan maar liefst 74% van het balbezit en hadden ze 18 keer een aanvalspoging, waarvan er 5 op doel waren gericht. De enige speler van AC Milan die wist te scoren was Junior Messias. Ondanks de vele pogingen van het team, slaagden ze er echter niet in om de tegenstander te overwinnen en de wedstrijd naar hun hand te zetten.

Voor de Milanezen was dit het tweede gelijkspel op een rij waardoor het team is weggezakt van de vierde naar de zesde plaats. Charles De Ketelaere moeten daarom dringend een reeks overwinningen neerzetten als het volgend seizoen Europees voetbal wil spelen.

AC Milan is favoriet in eigen huis tegen de tweede in de stand. Zet daarom in op ‘AC Milan / AC Milan’ en win 2.95.

Lazio Roma wil vice-kampioen worden

De odd voor een zege van de uitploeg staat op 4.20.

Lazio Roma won op de vorige speeldag met 2-0 van Sassuolo en kon zich zo herpakken na de twee competitienederlagen tegen Torino (0-1) en Inter Milaan (3-1). In deze wedstrijd had Lazio 49% van het balbezit en hadden ze 13 aanvallen, waarvan er 5 op doel waren.

In de afgelopen 6 wedstrijden van Lazio was er voor de fans genoeg reden tot juichen, want zij wisten maar liefst 10 keer te scoren. Dit komt neer op een gemiddelde van 1,67 doelpunten per wedstrijd. Een veelbelovende prestatie voor de aanval van het team, die hopelijk voortgezet kan worden in de volgende wedstrijd.

Zet in op ‘meer dan 1,5 doelpunten van Lazio Roma’ en win 3.90 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X