Bayern München - Schalke 04, Bundesliga, voetbalweddenschappen
Bayern München - Schalke 04, Bundesliga, voetbalweddenschappen

Bayern München – Schalke 04: Bayern moet winnen om de leidersplaats te behouden

Odds op: 09/05/2023

Bayern München neemt het thuis op tegen Schalke 04 op de 32e speeldag in de Bundesliga.

Een analyse van de 6 laatste onderlinge ontmoetingen tussen Schalke en Bayern München toont aan dat het voor Schalke niet makkelijk zal zijn op het veld van Bayern. Ze zijn er namelijk niet in geslaagd om ook maar één overwinning te behalen in deze periode, terwijl Bayern München altijd beter was en in 100% van die wedstrijden als winnaar uit de bus kwam.

Wedden op Bayern München – Schalke 04. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Bayern.

Bayern heeft maar 1 puntje meer dan Dortmund

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 1.12.

Bayern München won op de vorige speeldag met 1-2 op het veld van Werder Bremen. Die Rekordmeister had het niet makkelijk in deze stugge uitwedstrijd en kon pas in de 63e minuut op voorsprong komen. In die wedstrijd had Bayern München maar liefst 67% balbezit en 13 aanvallen waarvan echter slechts 4 op doel.

Na het verslaan van de hekkensluiter Hertha BSC op de speeldag daarvoor en het verrassende puntverlies van Borussia Dortmund, heeft Bayern weer de koppositie ingenomen. Dit was een belangrijke overwinning voor Bayern, omdat ze zo op koers blijven om hun 11e Bundesliga-titel op rij te winnen.

In de afgelopen wedstrijden is het weinig voorgevallen dat Bayern München geen doelpunt tegen heeft gekregen. Sterker nog, Bayern München heeft in 5 van hun laatste 6 wedstrijden telkens doelpunten tegen gekregen, waarbij ze 9 doelpunten hebben moeten incasseren.

Zet daarom in op ‘Bayern wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 2.30.

Schalke 04 vecht tegen de degradatie

De odds voor een overwinning van de uitploeg staan op 19.00.

Schalke 04 won op de vorige speeldag met 2-3 op het veld van Mainz 05 en doet zo een gouden zaak in de strijd om het behoud. Door deze overwinning springt het team over Stuttgart naar de 15e plaats in het klassement, een veilige plaats. Die Königsblauen hadden ook hun wedstrijd daarvoor gewonnen met 2-1 gewonnen thuis tegen Werder Bremen en lijken zo net op tijd op toerental te komen om de degradatie alsnog te kunnen afwenden.

In vijf van de zes voorgaande wedstrijden waar Schalke bij betrokken was, zijn er minstens drie doelpunten gescoord. Het gemiddeld aantal doelpunten per wedstrijd in die periode is 4, waarbij Schalke gemiddeld 1,67 doelpunten scoorde. We verwachten dat deze trend verdergezet zal worden en rekenen opnieuw op heel wat doelpunten.

Wij raden daarom aan om in te zetten op ‘meer dan 3,5 doelpunten’. Deze odd staat aan 1.61.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X