Napoli – AC Milan: de strijd om de leidersplaats in de Serie A

[jsEntainMatchDetails match_id=”279087″]

Odds op: 01/03/2022

De 28e speeldag in de Serie A. Napoli neemt thuis het op tegen AC Milan.

Wedden op Napoli – AC Milan. De noteringen zijn in het voordeel van de thuisploeg.

Napoli won in extremis van Lazio

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.20.

Napoli won op de vorige speeldag in extremis van Lazio Roma. Fabián Ruiz zorgde er met een doelpunt in de 97e minuut voor dat Napoli de drie punten mee naar huis kon nemen. Na een teleurstellende nederlaag tegen Barcelona in de Conference League sluiten de Napolitanen zo opnieuw aan met een driepunter.

Rode Duivel Dries Mertens en co zijn al 8 wedstrijden ongeslagen en zijn door de overwinning op het veld van Lazio opgeklommen naar de leidersplaats in de Serie A. Napoli en AC Milan hebben 57 punten, Inter Milaan heeft 55 punten maar wel nog een wedstrijd tegoed.

Napoli wil alleen aan de leiding komen en moet daarom de 3 punten thuishouden tegen AC Milan. Zet in op ‘Napoli / Napoli’ en win 3.60 keer je inzet terug.

AC Milan speelde twee keer op rij gelijk

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.40.

AC Milan raakte niet verder dan een 1-1 gelijkspel thuis tegen Udinese Calcio. AC Milan kwam in de eerste helft op voorsprong via Rafael Leão maar Destiny Udogie maakte er in minuut 66 alsnog 1-1 van. Ook in de competitiewedstrijd daarvoor speelden Alexis Saelemaekers en co gelijk: 2-2 op het veld van Salernitana.

De Rossoneri pakken slechts 2 op 6 in hun laatste twee wedstrijden en zijn zo hun leidersplaats kwijt. AC Milan moet daarom de volle buit pakken op het veld van Napoli om terug aan de leiding te kunnen komen.

Krijgen we veel doelpunten te zien in de topper van de Serie A? Zet in op onze Combi+ Price Boost odd en voorspel dat ‘beide teams scoren en meer dan 3,5 doelpunten’.

Kan AC Milan minstens op gelijke hoogte blijven met Napoli? Zet in op ‘X of AC Milan’ en win 1.65 keer je inzet terug.