atletico-madrid-liverpool
Waasland-Beveren - Club Brugge (Jupiler Pro League)

Liverpool – Inter Milaan: Liverpool staat met een half been in de kwartfinales

Odds op: 02/03/2022

De terugronde 1/8e finales van de Champions League. Liverpool neemt het thuis op tegen Inter Milaan.

Wedden op Liverpool – Inter Milaan. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Liverpool is favoriet om zich te kwalificeren

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.53.

Liverpool werd vorig seizoen derde in de Premier League en plaatste zich zo rechtstreeks voor de groepsfase van de Champions League. The Reds deden het uitstekend en pakten in een groep met Atlético Madrid, Porto en AC Milan het maximum aantal punten. Vorig seizoen werden de troepen van Jürgen Klopp in de kwartfinales uitgeschakeld door Real Madrid.

De Reds wonnen de heenwedstrijd in Milaan met 0-2 en zijn daarom torenhoog favoriet om zich te plaatsen voor de kwartfinales.

In de Premier League staat Liverpool op dit moment op de tweede plaats, met 6 punten minder dan Man City. Het team heeft wel nog een wedstrijd tegoed. Eind februari wonnen Mohamed Salah en co de finale van de EFL Cup na een heel spannende finale tegen Chelsea.

Liverpool is één van de outsiders voor eindwinst in de Champions League en is het aan zijn status verplicht om Inter Milaan uit te schakelen. Zet in op ‘Liverpool / Liverpool’ en win 2.25 keer je inzet terug.

Inter werde tweede na Real Madrid

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 5.75.

Inter Milaan werd vorig seizoen voor de eerste keer sinds 2010 kampioen van Italië en mocht daarom rechtsreeks in de groepsfase van de Champions League aantreden. De Italianen zaten opnieuw in een groep met Real Madrid en slaagden er dit seizoen wel in om zich te plaatsen voor de knock-outfase. Vorig seizoen werd Internazionale pas derde en moest het team Europa League-voetbal spelen.

In de Serie A staan Alexis Sánchez en zijn ploeggenoten momenteel op de derde plaats. Inter heeft 55 punten, Napoli en AC Milan staan gedeeld aan de leiding met 57 punten. Inter heeft wel nog een wedstrijd tegoed en kan dus opnieuw aan de leiding komen.

Inter moet 2 keer scoren om zich alsnog te kunnen plaatsen en zal daarom volop voor de aanval moeten kiezen. Zet daarom in op ‘beide teams scoren’ en win 1.77 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X