Valencia - Sporting Gijon (Copa del Rey)
Inter Milaan - Napoli: de Napolitanen staan los op kop

Inter Milaan – Napoli: de Napolitanen staan los op kop

Odds op: 04/01/2023

De 16e speeldag in de Serie A. Inter Milaan neemt het thuis op tegen Napoli.

Wedden op Inter Milaan – Napoli. De noteringen zijn in het voordeel van de thuisploeg.

Inter kan weer op Lukaku rekenen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.20.

Na een moeizaam begin van het seizoen sloot Inter het eerste deel van het seizoen vrij goed af door zich te herstellen van de nederlaag van Juventus op speeldag 13 door te winnen van Bologna (6-1) en van Atalanta (2-3).

Voor de Nerazzurri betekent deze ontmoeting ook de terugkeer van hun spits, Lukaku, die tot nu toe een groot deel van het seizoen heeft moeten missen vanwege een dijbeenblessure, waardoor hij ook een groot deel van het WK heeft moeten missen met de Rode Duivels.

Inter heeft tot dusver in eigen huis slechts één competitiewedstrijd verloren en kreeg slechts één doelpunt tegen sinds die verrassende misstap tegen AS Roma op 1 oktober. Zet dus in op een overwinning voor Inter of een gelijkspel en verdien 1.36 keer je inzet terug.

Napoli staat los op kop

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.10.

De Napolitanen zijn dit seizoen het te kloppen team in de Serie A en staan momenteel aan de top van het klassement met 41 punten, 8 meer dan hun eerste achtervolger, AC Milan. De troepen van Luciano Spalletti zullen na deze pauze van bijna 2 maanden moeten zorgen voor een goede hervatting in het kampioenschap en hun reeks van onoverwinnelijkheid in het kampioenschap voortzetten.

In alle competities heeft het team slechts één wedstrijd verloren. Dat was tegen Liverpool, op Anfield, in de Champions League.

Tegen Inter heeft het Napolitaanse team sinds 2020 geen enkele keer meer gewonnen, oftewel 7 wedstrijden. Wed op een overwinning of een gelijkspel van Napoli en verdien 1.63 je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X