BATE Borisov-Arsenal (Europa League)
Manchester City-Wolverhampton (Premier League)

Antwerp – AA Gent: een belangrijke wedstrijd richting Play-off I-voetbal

[jsEntainMatchDetails match_id=”297399″]

Odds op: 03/01/2023

Antwerp neemt het thuis op tegen AA Gent op de 19e speeldag van de Jupiler Pro League.

Wedden op Antwerp – AA Gent. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van de thuisploeg.

Antwerp kon 5 wedstrijden op rij niet winnen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.40.

Antwerp begon geweldig aan het seizoen en won zelfs 9 wedstrijden op rij maar is de laatste maanden een stuk minder goed bezig. Na de eerste nederlaag van het seizoen begon oktober (2-1 tegen KV Kortrijk) konden de Antwerpenaren maar 2 van de 8 wedstrijden hierna winnen. De Great Old is zo weggezakt van de eerste plaats naar de derde plaats in het klassement, met 10 punten minder dan voorlopige leider Racing Genk.

Omdat er echter nog play-offs volgen na het reguliere seizoen, mogen de Antwerpenaren wel nog dromen van de landstitel. Maar dan mag het puntenverschil tussen Antwerp en Genk niet groter gaan worden. Op de vorige speeldag raakten de troepen van Mark van Bommel niet verder dan een 3-3 gelijkspel tegen Westerlo, de derde draw op rij.

Antwerp wil zich herpakken en moet de 3 punten pakken tegen een rechtstreekse concurrent. In 3 van de laatste 5 thuiswedstrijden van Antwerp vielen meer dan 2,5 doelpunten. Zet daarom in op ‘meer dan 2,5 doelpunten’ en win 1.75 keer je inzet terug.

AA Gent wil de top 4 binnenkomen

De odd voor de overwinning van de uitploeg staat op 2.75.

AA Gent beleeft een seizoen dat lijnrecht tegenover dat van Antwerpen staat, want na een moeizame start van het seizoen zijn de Gentenaars nu bezig aan een goede reeks in alle competities de laatste maanden.

Dat leverde de Gentenaars een mooie stijging op in het klassement, want de ploeg staat nu op de 5e plaats met slechts 3 punten achterstand op de 4e plek, bezet door Brugge dat op de volgende speeldag tegen Genk speelt. Het is dan ook de uitgelezen kans voor de Buffalo’s om de top 4 binnen te komen dit weekend.

AA Gent zal gemotiveerd aan de aftrap komen. Zet daarom in op ‘AA Gent / AA Gent’ en win 4.50 keer je inzet terug.

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”297399″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”297399″]

Toon andere wedopties

X