Napoli vs. Lazio Roma, Serie A, voetbalweddenschappen
Napoli vs. Lazio Roma, Serie A, voetbalweddenschappen

Napoli – Lazio Roma: de Napolitanen wonnen 8 keer op rij

Odds op: 03/03/2023

De 25e speeldag van de Serie A. Napoli neemt het thuis op tegen Lazio Roma.

Wedden op Napoli – Lazio Roma. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Napoli.

Napoli staat los op kop

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.60.

Napoli won op de vorige speeldag met 0-2 op het veld van FC Empoli. In die wedstrijd had SSC Napoli 54% balbezit en 19 schoten op doel waarvan 6 op doel. Beide doelpunten werden gescoord door ex-Charleroi speler Victor Osimhen, die aan de lopende band blijft scoren. De Napolitanen staan momenteel los op kop in de Serie A met 18 punten meer dan eerste achtervolger Inter Milaan.

SSC Napoli kan makkelijk doelpunten scoren en vond de achterkant van het net in elk van hun laatste 6 competitiewedstrijden. In de laatste 4 competitiewedstrijden kon het team niet scoren. Zet daarom in op ‘Napoli wint en Lazio scoort niet’ en win 2.60 keer je inzet terug.

Lazio kan nog tweede worden

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 5.50.

Lazio won op vrijdag met het kleinste verschil thuis tegen Sampdoria. In die wedstrijd had Lazio 57% balbezit en 15 doelpogingen waarvan 4 op doel. Luis Alberto scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd in minuut 80.

Lazio boekte geen overwinning tegen SSC Napoli toen het in de voorgaande 7 competitieduels op het veld van Napoli en daarom verwachten we dat Lazio opnieuw punten zal laten liggen in het Stadio Diego Armando Maradona. Zet in op ‘Napoli of X’ en win 1.15 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X