AC Milan – Juventus: de Milanezen zijn favoriet in eigen huis

De 9e speeldag in de Serie A. AC Milan neemt het thuis op tegen Juventus.

Wedden op AC Milan – Juventus. De noteringen zijn min of meer in evenwicht.

AC Milan won met 1-3 op het veld van Empoli

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.95.

AC Milan won op de 8e speeldag met 1-3 op het veld van Empoli. In een een knotsgekke extra tijd maakte Empoli in de 92e minuut de gelijkmaker maar na doelpunten van Fodé Ballo-Touré (94e minuut) en Rafael Leão (96e minuut) konden de Milanezen alsnog met de 3 punten naar huis gaan. Rode Duivel Alexis Saelemaekers werd geblesseerd vervangen en lijkt het WK in Qatar te gaan missen.

Door deze overwinning springen de Rossoneri van plaats 5 naar een gedeelde derde plaats en komt het team op 3 punten van gedeelde leiders Napoli en Atalanta te staan.

AC Milan is favoriet in eigen stadion. Zet daarom in op ‘AC Milan / AC Milan’ en win 3.20 keer je inzet terug.

Juventus staat pas op de 7e plaats

De odd voor een overwinning van Juventus staat op 4.00.

Juventus kon in de maand september geen enkele keer winnen, niet in de Serie A en niet in de Champions League, maar slaagde er op de vorige speeldag in een 3-0 zege te boeken thuis tegen Bologna. Filip Kostic, Dusan Vlahovic en Arkadiusz Milik zorgden voor de doelpunten bij de Oude Dame.

Na twee gelijke spelen en één nederlaag in de Serie A en twee nederlagen in de Champions League start Juve de nieuwe maand met een deugddoende overwinning. Door deze overwinning springt de recordkampioen van plaats 8 naar plaats 7 in het klassement. Juventus wil dit seizoen minstens in de top-4 eindigen en doet er daarom goed aan iets te pakken in het San Siro-stadion.

Zet in op ‘X of Juventus’ en win 1.80 keer je inzet terug.