BATE Borisov-Arsenal (Europa League)
Utrecht-Ajax (Eredivisie)

OHL – Union: de strijd om een plaatsje in de subtop

[jsEntainMatchDetails match_id=”297165″]

Odds op: 27/09/2022

De 10e speeldag in de Jupiler Pro League. Oud-Heverlee Leuven neemt het thuis het op tegen Union.

Wedden op OHL – Union. De noteringen zijn overduidelijk in het voordeel van Union.

OHL is al vijf wedstrijden ongeslagen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 4.60.

Oud-Heverlee Leuven speelde op de vorige speeldag met 0-0 gelijk op het veld van KV Mechelen. De Mechelaars speelden meer dan een speelhelft met 10 man na de uitsluiting van Alessio Da Cruz en mochten uiteindelijk blij zijn met een puntje. Beide teams speelden een vrij matige wedstrijd en een scoreloos gelijkspel was uiteindelijk het enige juiste resultaat. Op het einde van de match claimden de Leuvenaars nog een penalty maar scheidsrechter Put ging hier niet op in.

De troepen van Marc Brys blijven door dit gelijkspel hangen op de vierde plaats in het klassement. Standard en Union wonnen hun wedstrijd wel en komen zo op een puntje van OHL te staan.

OHL is ondertussen al 5 wedstrijden ongeslagen in de competitie en wil deze knappe reeks verderzetten. Zet in op ‘Oud-Heverlee Leuven wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 7.00.

Union staat op de zesde plaats

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.68.

Union Saint-Gilles won net voor de interlandbreak met 1-2 op het veld van KAS Eupen. Victor Boniface scoorde het winnende doelpunt pas in de 93e minuut en zorgde er met zijn tweede doelpunt in de Jupiler Pro League voor dat de Brusselaars alsnog met de 3 punten naar huis mochten.

Les Unionistes verloren de speeldag daarvoor thuis met 1-2 van Racing Genk maar springen door de overwinning tegen Eupen naar een gedeelde vijfde plaats in het klassement. Vorig seizoen werden Teddy Teuma en co nog vice-kampioen van België en Royale Union Saint-Gilloise gaat dit seizoen gewoon verder op hetzelfde elan.

Union is favoriet op het veld van OHL. Zet daarom in op ‘Union Saint-Gilles wint en OHL scoort niet’. Deze odd staat op 3.20 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”297165″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”297165″]

Toon andere wedopties

X