Bologna - Juventus, Serie A, voetbalweddenschappen
Bologna - Juventus, Serie A, voetbalweddenschappen

Bologna – Juventus: Juve kan alsnog vice-kampioen worden

Odds op: 27/04/2023

De 32e speeldag in de Serie A. Bologna neemt het thuis op tegen Juventus.

Beide teams zijn op zoek naar verlossing na gemengde prestaties van de afgelopen tijd. Bologna, 8e in de tabel, zal proberen hun positie te consolideren, terwijl Juventus, 3e, nog mag hopen op de tweede plaats.

Wedden op Bologna – Juventus. De noteringen zijn in het voordeel van Juventus.

Bologna heeft nog waterkansje op Europees voetbal

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.30.

Bologna heeft de laatste tijd sterke prestaties geleverd in de Serie A, waaronder een 3-0 overwinning op Udinese en een 1-1 gelijkspel tegen AC Milan. Door deze uitstekende resultaten blijven ze in de top 10 van de ranglijst staan.

Ondanks het verlies tegen Verona op de vorige speeldag, blijft Bologna in de strijd voor Europees voetbal volgend seizoen. Het team moet deze wedstrijd absoluut winnen om in de race te blijven en de concurrentie onder druk te kunnen zetten.

Gezien de huidige vorm van Bologna thuis, raden we aan om te wedden op winst of gelijkspel van Bologna, deze odd krijgt een notering van 1.63.

Juventus staat plots op de derde plaats

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.20.

Juventus presteerde de afgelopen weken teleurstellend, met onder meer een 1-0 nederlaag bij Sassuolo en opnieuw een 0-1-nederlaag bij Napoli op de vorige speeldag. Deze resultaten geven hen extra druk in de race om de top 4 (en Champions League-voetbal), die weer nieuw leven is ingeblazen na de toevoeging van de punten die hen eerder in het seizoen zijn ontnomen.

Juventus moet deze wedstrijd absoluut winnen om dichter bij de tweede plaats te komen, het hoogst haalbare dit seizoen. Daarnaast moeten de Bianconeri zich ook herstellen van hun recente nederlaag in de halve finale van de Italiaanse beker tegen Inter Milan (1-0).

Kan Juventus na drie verloren wedstrijden in de competitie nog eens de 3 punten pakken? Zet in op ‘Juventus wint en Bologna scoort niet’. Deze odd staat op 3.30.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X