Inter Milaan - Lazio, Serie A, voetbalweddenschappen
Inter Milaan - Lazio, Serie A, voetbalweddenschappen

Inter Milaan – Lazio: Inter Milaan kan de punten goed gebruiken

Odds op: 27/04/2023

De 32e speeldag in de Serie A. Inter Milaan neemt het thuis op tegen Lazio Roma.

Een blik op hun laatste 6 onderlinge confrontaties laat zien dat Inter Milan er 2 heeft gewonnen en Lazio 3, met een gelijkspel in één van deze 6 wedstrijden.

Wedden op Inter Milaan – Lazio. De noteringen zijn in het voordeel van de thuisploeg.

Inter Milaan dreigt Europees voetbal te mislopen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.80.

Inter Milaan won op de vorige speeldag met 0-3 op het veld van Empoli na twee geweldige doelpunten van Rode Duivel Lukaku. Net als Lukaku lijkt Inter zich op een belangrijk moment te gaan herpakken in de cruciale fase van beide de Serie A en de Champions League. Inter verloor hiervoor namelijk 4 keer en speelde 1 keer gelijk in de Serie A.

Door deze mindere reeks is Internazionale weggezakt naar de zesde plaats in het klassement en moet het team nog vol aan de bak in de resterende 7 competitiewedstrijden, of de troepen van Simone Inzaghi moeten de Champions League gaan winnen.

Inter Milan kon thuis niet winnen van Lazio in hun laatste 3 competitiewedstrijden. Zet daarom in op ‘X of Lazio’ en win 1.98 keer je inzet terug.

Lazio staat op de tweede plaats in het klassement

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.40.

Lazio verloor op de vorige speeldag verrassend met 0-1 thuis tegen Torino. Ivan Ilić scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd voor de tweede grootste club uit Turijn. Hiervoor won Lazio Roma nochtans vier keer op rij in de Serie A: tegen AS Roma, Monzo, Juventus en Spezia. Door deze 12 op 15 is het team wel opgeklommen naar een knappe tweede plaats in het klassement.

I Biancocelesti worden niet als favoriet beschouwd in deze wedstrijd maar wij geloven door de knappe reeks (zeker ook buitenshuis) van de ploeg eigenlijk wel in een overwinning van Lazio. Zet daarom in op ‘Lazio / Lazio’ en win 7.00 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X