Fulham - Man City: de Citizens zijn op weg naar de landstitel
Fulham - Man City: de Citizens zijn op weg naar de landstitel

Fulham – Man City: de Citizens zijn op weg naar de landstitel

Odds op: 27/03/2023

De 34e speeldag van de Premier League. Fulham neemt het thuis op tegen Man City.

Wedden op Fulham – Man City. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Man City.

Fulham is nu al zeker van het behoud

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 10.50.

Fulham verloor op de vorige speeldag met 1-0 op het veld van ploeg in vorm Aston Villa. Tyrone Mings maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. Door deze nederlaag lijkt Fulham geen kans meer te gaan maken op Europees voetbal. The Cottagers wonnen hun twee competitiewedstrijden daarvoor allemaal en leken alsnog om de Europese tickets te gaan strijden, maar met 8 punten minder dan Liverpool lijkt dit nu een onmogelijke opdracht te gaan worden.

Het komt de laatste tijd maar al te zelden voor dat Fulham de nul kan houden. Er werd tegen Fulham gescoord in 6 van hun vorige 6 duels. Fulham is wel al zeker van het behoud en heeft daarom niets meer te winnen of te verliezen en kan verlost spelen. Een puntje pakken thuis tegen Man City zou alvast een heuse prestatie zijn. Zet in op ‘Fulham of X’ en win 3.60 keer je inzet terug.

Man City is opnieuw favoriet voor de titel

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.55.

Manchester City won op woensdag de topper met 4-1 van Arsenal. Rode Duivel Kevin De Bruyne scoorde er twee en ook John Stones en Erling Haaland stonden aan het kanon in een 4-1 overwinning die City op twee punten brengt van de leidersplaats met nog twee wedstrijden tegoed. Alle analisten zijn er daarom van overtuigd dat The Citizens hun derde titel op rij zullen pakken. Het team is ook nog actief in de Champions League en speelt nog de finale van de FA Cup en kan zo dus de treble pakken.

In totaal 5 van de voorgaande 6 wedstrijden met Manchester City vielen er minimaal drie doelpunten. Het gemiddelde aantal doelpunten per wedstrijd binnen deze periode is 3,67, waarbij het gemiddelde aantal doelpunten voor Manchester City uitkomt op 3. Inzetten op veel doelpunten is daarom zeker en vast een aanrader.

Kevin de Bruyne en co wonnen daarnaast hun laatste 7 competitiewedstrijden en zijn daarom torenhoog favoriet op het veld van Fulham. Zet daarom in op ‘Man City / Man City’ en win 1.78 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

 

Toon andere wedopties

X