Crystal Palace - West Ham: welk team kan de degradatiezorgen verbergen?
Crystal Palace - West Ham: welk team kan de degradatiezorgen verbergen?

Crystal Palace – West Ham: welk team kan de degradatiezorgen verbergen?

Odds op: 27/04/2023

De 34e speeldag van de Premier League. Crystal Palace neemt het op tegen West Ham.

In de laatste 5 ontmoetingen tussen Crystal Palace en West Ham werden de resultaten in evenwicht met 1 overwinning voor Crystal Palace, 2 overwinningen voor West Ham en 2 gelijke spelen. Vorig seizoen troffen beide partijen elkaar twee keer, met een 2-2 gelijkspel in de heenwedstrijd en een 3-2 overwinning voor West Ham in de return.

Wedden op Crystal Palace – West Ham. De noteringen zijn exact in evenwicht.

Crystal Palace blijft stijgen in het klassement

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.70.

In hun laatste ontmoeting in de Premier League werd Crystal Palace met 2-0 verslagen door Wolverhampton. Dit resultaat plaatst hen op de 12e plaats in het klassement, met een reeks van 9 overwinningen, 10 gelijke spelen en 14 verliespartijen.

Crystal Palace verkeert de laatste tijd in redelijk goede vorm met 3 overwinningen, 1 gelijkspel en 1 verlies in hun laatste 5 wedstrijden, maar heeft al 2 wedstrijden niet meer gewonnen. De mannen van Roy Hodgson zullen proberen zich te herpakken en de 3 punten te pakken tegen West Ham om zo dichter bij de top 10 in het klassement te komen.

Onze voorgestelde weddenschap voor deze wedstrijd is een overwinning van Crystal Palace en beide teams scoren, rekening houdend met hun thuisvorm en motivatie om op te klimmen in het klassement. Deze odd staat aan 5.50.

West Ham heeft zich kunnen herpakken

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.70.

West Ham verloor hun laatste Premier League-wedstrijd met 2-1 van Liverpool. Door deze nederlaag blijven ze op de 14e plaats in het klassement staan, met 9 overwinningen, 7 gelijke spelen en 16 verliespartijen.

Ondanks hun recente nederlaag heeft West Ham geweldige prestaties geleverd met 1 overwinning, 1 gelijkspel en 1 verlies in hun laatste 3 Premier League-wedstrijden. Ook de mannen van David Moyes zullen proberen beter te doen tegen Crystal Palace en punten te scoren om zo vlug mogelijk zeker te zijn van het behoud.

Onze tweede voorgestelde weddenschap voor deze wedstrijd is een gelijkspel. Beide teams hebben de laatste tijd geweldige dingen laten zien en een puntendeling lijkt waarschijnlijk. Deze odd staat op 3.20.

Overzicht van de uitslagen

 

Toon andere wedopties

X