Liverpool - Tottenham Hotspur, Premier League, voetbalweddenschappen
Liverpool - Tottenham Hotspur, Premier League, voetbalweddenschappen

Liverpool – Tottenham: de strijd om Europees voetbal

Odds op: 28/04/2023

De 34e speeldag in de Premier League. Liverpool neemt het thuis op tegen Tottenham. Liverpool staat op de 7e plaats met 53 punten, Tottenham staat op de 5e plaats met 54 punten. The Reds hebben wel een match minder gespeeld.

Wed op Liverpool – Tottenham. De noteringen zijn in het voordeel van Liverpool.

Liverpool won 3 keer op rij

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.52.

Liverpool won op woensdag met 1-2 op het veld van West Ham United. The Reds speelden heel dominant voetbal maar zonder echt uitgesproken kansen af te kunnen dwingen. Want in de wedstrijd tegen West Ham had Liverpool 72% balbezit en 20 schoten naar doel waarvan slechts 4 op doel. Joël Matip maakte het winnende doelpunt in de 68e minuut.

In wedstrijden van Liverpool vallen heel wat doelpunten de laatste tijd. Alleen al in de afgelopen zes wedstrijden vielen er voor beide teams samen maar liefst 24 doelpunten. Daarom raden we aan in te zetten op ‘meer dan 2,5 doelpunten. Deze odd staat op 1.49.

Tottenham krijgt veel doelpunten tegen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 5.75.

Tottenham leek in maart op weg om de vierde plaats – en Champions League-voetbal – te gaan pakken, maar het team is de laatste weken helemaal weggezakt. The Spurs verloren twee keer – waaronder de 6-1 op het veld van Newcastle – en speelde donderdag 2-2 gelijk thuis tegen Man United. Door deze mindere reeks zijn Harry Kane en co weggezakt naar de 5e plaats met Aston Villa en Liverpool die in de nek hijgen.

Het probleem van Tottenham ligt niet in de aanval, maar bij de verdediging. Het team scoorde 11 doelpunten in hun laatste 6 wedstrijden, maar kreeg in welke wedstrijd ook minstens een doelpunt binnen.

Tottenham heeft de afgelopen 11 competitieduels niet gewonnen op het veld van Liverpool. Een puntje pakken is wel enkele keren gelukt. Zet daarom in op ‘Liverpool of X’ en win 1.14 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X