Fiorentina - Club Brugge, voetbalweddenschappen
Fiorentina - Club Brugge, voetbalweddenschappen

Fiorentina – Club Brugge: kan blauw-zwart de terugwedstrijd spannend houden?

Odds op: 29 april

De heenwedstrijd van de halve finales van de Conference League. Club Brugge gaat op bezoek bij Fiorentina.

In het schilderachtige Florence staat een spannende ontmoeting op het programma in de halve finales van de UEFA Europa Conference League. ACF Fiorentina, dat het thuisvoordeel heeft, ontvangt het Belgische Club Brugge, dat op een indrukwekkende reeks van ongeslagen wedstrijden terugkijkt. Deze confrontatie belooft een tactisch schaakspel te worden, waarbij beide ploegen hun recente vorm willen doortrekken naar een finaleplaats.

Wedden op Fiorentina – Club Brugge. De noteringen zijn in het voordeel van de Italianen.

Fiorentina won met 5-1 van Sassuolo in de Serie A

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.22.

De thuisploeg, ACF Fiorentina, doet het uitstekend in hun stadion, met een winstpercentage van 70% in thuiswedstrijden waarin ze op voorsprong komen. Het team slaagt er steeds in om een wedstrijd naar zich toe te trekken en slaagt ook vaak om terug te komen van een achterstand, met 40% winst in dergelijke situaties.

Fiorentina’s pad naar de halve finales werd eveneens gemarkeerd door tactische scherpzinnigheid en geduld. In de kwartfinale stonden zij tegenover FC Viktoria Pilsen, waarbij de eerste uitwedstrijd resulteerde in een doelpuntloos gelijkspel. Dit onderstreepte Fiorentina’s solide verdediging, gezien Viktoria Pilsen’s thuissterkte en de aanvallende 4-2-3-1 formatie die zij hanteerden. Fiorentina wist de Tsjechische druk te weerstaan in een stadion met ruim 11.000 toeschouwers, een prestatie die blijk geeft van hun vermogen om onder druk stand te houden.

Fiorentina’s kracht ligt in het benutten van de thuisomstandigheden en vroeg op voorsprong komen. Met een gemiddelde van 2.08 doelpunten per thuiswedstrijd, kan hun offensief, gedreven door dynamische aanvallers, cruciaal zijn om de verdediging van Brugge op de proef te stellen. De druk zal liggen op het efficiënt omzetten van kansen, vooral gezien Brugge’s recente vorm.

Kan Fiorentina de nul houden? Zet in op ‘Fiorentina wint op nul’ en win 2.95 keer je inzet terug.

Wedden op de Conference League doe je bij bwin

Club Brugge is in vorm

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.00.

Club Brugge reist af naar Italië met een indrukwekkende vorm; ze hebben hun laatste zeven wedstrijden gewonnen en zijn ongeslagen in hun laatste acht. Hun aanvallende consistentie, met doelpunten in de laatste 13 wedstrijden, maakt hen een gevaarlijke tegenstander in uitwedstrijden. Met een winstpercentage van 83% in uitwedstrijden waarin ze voor komen, toont Brugge een opmerkelijke veerkracht en afsluitend vermogen.

In de kwartfinale van de UEFA Europa Conference League toonde Club Brugge een indrukwekkende veerkracht. Tegen PAOK Thessaloniki kwamen ze thuis tot een smalle 1-0 overwinning, een resultaat dat de nodige druk legde op de return. In deze thuiswedstrijd gebruikte PAOK een 4-3-3 formatie met een verdedigende middenvelder die meer stabiliteit moest bieden. Desondanks wist Club Brugge in de terugwedstrijd, met PAOK in een meer aanvallende 4-2-3-1 opstelling, de wedstrijd naar zich toe te trekken met een solide 2-0 overwinning in een stadion dat bijna 29.000 toeschouwers telde.

Het zal essentieel zijn voor Brugge om vroeg in de wedstrijd te scoren, gezien hun lager succespercentage (15%) in het terugvechten van een achterstand op vreemd terrein. Het tactische plan van Nicky Hayen zal waarschijnlijk gericht zijn op het uitbuiten van Fiorentina’s zwaktes in de openingshelften, waar Club Brugge een hoger winstpercentage heeft in vergelijking met hun Italiaanse rivalen.

Kan Club Brugge de terugwedstrijd spannend houden? Zet in op ‘X of Club Brugge’ en win 1.90 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

PAOK 0-2 Club Brugge

Fiorentina 2-0 Viktoria Pilsen

Toon andere wedopties

X